04 / 05 / 2024

Safi Gayrimenkul Kartal Espadon teslimleri ne zaman?

Safi Gayrimenkul Kartal Espadon teslimleri ne zaman?

Safi Gayrimenkul Kartal Espadon teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...


"Safi Gayrimenkul Kartal Espadon teslimleri ne zaman?" sorusunun yanıtına geçmeden önce projeden bahsedelim... Safi Holding imzası ile hayata geçirilen Safi Espadon projesinde toplam 136 adet daire ve 11 adet ticari birim bulunuyor.


Safi Espadon projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Safi Espadon Kartal projesinde şu şekilde ödeme yapılıyor; Toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. Ya da yüzde 50 peşinat ödeniyor, kalan bedel vade farksız 12 ay taksitlendiriliyor.



Safi Gayrimenkul Kartal Espadon teslimleri ne zaman?

Safi Espadon Kartal projesinde teslimler 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Proje 4 bin 967 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Safi espadon projesinde çeşitli ortak kullanım alanları tasarlandı. Projede yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi imkanlar sunuluyor.


Safi Espadon nerede?

Safi Espadon Rezidans adres : Barbaros Hayrettin Paşa Cad. E-5 Yan Yol Üzeri 34880 Soğanlık Kartal / İstanbul


Safi Espadon iletişim

Telefon: 0216 377 47 50

Web Adresi: www.safiespadon.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com