28 / 04 / 2024

Safi Espadon Rezidans Kartal teslim tarihi!

Safi Espadon Rezidans Kartal teslim tarihi!

Safi Espadon Rezidans Kartal teslim tarihi 2014 yılının Nisan ayı olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan projede toplam 136 adet daire yer alıyor...


Safi Espadon Rezidans Kartal teslim tarihi... İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Safi Espadon Residence projesi, Safi Holding imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 blok olarak inşa ediliyor.


Safi Espadon Rezidans Kartal projesinde toplam 136 adet daire ve 11 adet ticari birim bulunuyor. Projede içerisinde yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Safi Espadon Rezidans Kartal projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Safi Espadon Rezidans Kartal teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi. Proje içerisinde  fitness merkezi, buhar odası, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Safi Espadon Rezidans projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları ve ödemeleri hakkında detaylı bilgi almak için projenin satış ofisini arayabilirsiniz.


Safi Espadon Rezidans Kartal iletişim

Telefon: 0216 377 47 50

Web Adresi: www.safiespadon.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com