25 / 04 / 2024

Palmiye Park Teras'ın temeli bugün atıldı! Metrekaresi 1.200 TL'ye!

Palmiye Park Teras'ın temeli bugün atıldı! Metrekaresi 1.200 TL'ye!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla fark yaratan projemiz Çiğli'nin kalbinde bir mücevher gibi parlıyor” diyor....


CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi projesi olarak İzmir Çiğli-Esentepe'de hayata geçirilen Palmiye Park Teras'ın temeli bugün atıldı. Proje 2013 yılında sahiplerine teslim edilecek.

15 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Palmiye Park Teras, 10 bin 469 metrekare arazi alanı üzerinde, 6 ila 10 katlı 3 blokta toplam 136 konuttan oluşacak. Konutların alanları ise 76 ila 155 metrekare arasında değişecek.

İzmir Palmiye Park Teras alıcılarına, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipi seçeneği sunulacak. Deniz manzarasına sahip bir konumda yükselen konutların metrekare fiyatı ise 1.200 TL'den başlıyor.

Palmiye Park Teras'ta temel atıldı     

Palmiye Park'tan yepyeni bir yaşam alanı daha: Teras! Toplam 136 daireden oluşan, Çiğli-Esentepe'de yükselecek projenin temel atma töreninde konuşan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla fark yaratan projemiz Çiğli'nin kalbinde bir mücevher gibi parlıyor” dedi.

Evinize adım attığınızda en çok duymak istediğiniz iki kısa kelime; SENİ SEVİYORUM!
Palmiye Park Teras, sizi bu duygularla ev sahibi yapmak üzere tasarlandı.

Lansman sloganını “Seni Seviyorum” olarak seçen projede CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi'nin imzası var. Sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden VERYERİ ve DAĞISTAN Aileleri'nin şirketleri, kaliteli inşaat geleneklerini Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekent'ten sonra Teras'ta sürdürüyor. 

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Ulaşılabilir fiyatlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik. İnşaat kalitesi kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik park, perde kapattırmayan deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Evlerin tasarım aşamasında, diğer projelerimizdeki ev sahiplerinin yorumları da bize yol gösterici oldu. Yaklaşık 5 bin kişiyle yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Teras'ta büyük salonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1 ve 3 balkonlu 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olacağız” dedi.

Palmiye Park Teras, yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesiyle dikkat çekiyor.

www.palmiyepark.com

0232 462 50 60


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri