29 / 03 / 2024

Palmiye Park Renova’da teslimler 4 ay erken başlıyor!

 Palmiye Park Renova’da teslimler 4 ay erken başlıyor!

Bornova Yeşilova’da temeli atılan ve ilk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova sahiplerine söz verilenden 4 ay önce kavuşuyor. Renova’da 2 blokta toplam 153 daire ve 1,500 metrekare dükkan bulunuyor.


Şubat 2013’te İzmir’in en hızlı değerlenen bölgelerinden Bornova Yeşilova’da temeli atılan ve ilk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova sahiplerine söz verilenden 4 ay önce kavuşuyor.


İlk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova, evinizin kapısından çıktıktan sonra tek vasıtayla İzmir’in her yerine ulaşım kolaylığı sunarken, Bornova Forum Alışveriş Merkezi, Ege ve Yaşar Üniversiteleri, Işıkkent Koleji ve Merkez Garaj’a yakınlığı ile yüksek yatırım değeri de sağlıyor... 


43 yıldır inşa ettiği binalarla İzmir’e iz bırakan Veryeri ve Dağıstan ortaklığının projesi Renova’daki dairelerin büyüklükleri 64 ila 159 metrekare arasında değişiyor. 24 saat güvenlik kontrollü giriş çıkışın yapıldığı site, deprem yönetmeliğine uygun inşaatıyla da güvenli bir hayat sunuyor. 2 kat kapalı otopark, fitness center, çocuk oyun odası,  sinema odası, kütüphane ve yıldız terası Renova’daki sosyal olanaklardan bazıları. 


Renova’da 2 blokta toplam 153 daire ve 1,500 metrekare dükkan bulunuyor. 


1+0 daireler full mobilyalı olarak 155.00 TL

2+1 daireler 189 bin lira ile 229 bin lira arasında;

3+1 daireler ise 290 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor


Diğer Palmiye Park projelerinde olduğu gibi Renova’da da 24 saat müşteri hattı hizmet veriyor. Ev alımından teslimata kadar olan sürede tüm bürokratik işlemler Palmiye Park tarafından yapılıyor. Sitede ev sahibi olduktan sonra ‘Palmiye Park’ın Facebook’u’ olarak tanımlanan E-vim ve iyikomsu.com sistemleri sayesinde komşular arasındaki iletişimin sağlanması ve ilişkilerin güçlendirilmesi çalışmaları da Palmiye Park’a ait. 


Aylık gelir ve birikim göz önüne alarak kişiye özel ödeme planlarının yaratıldığı Renova’da ilk evini alacaklara peşinat desteği de sağlanıyor.