25 / 04 / 2024

Palmiye Park Sole projesi Aralık'ta satışa çıkacak!

 Palmiye Park Sole projesi Aralık'ta satışa çıkacak!

İzmir’in en değerli bölgelerinden Mavişehir’e komşu olacak Palmiye Park Sole projesi Aralık ayının ilk haftası satışa çıkıyor.


İzmir’in en değerli ve prestij sembolü Mavişehir bölgesine komşu olacak Palmiye Park Sole, toplam 77 daireden oluşuyor. 


6 bin 600 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Sole’de  2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, yüzme havuzu, her daireye otopark, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun sahası, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor.


Projenin ortaklarından Serdar Dağıstan ‘Büyük sitelerin yoğunluğundan sıkılan, komşularını tanıyabilecek nicelikte ama site olmanın ekonomik yararını da yaşamak isteyenler için projelendirdiğimiz Sole, daha özel ve daha güzeli arayanlar için tasarlandı’ dedi.


Mavişehir metro istasyonu ve İzmir çevreyolu gibi önemli ulaşım hatlarına yakın, Piri Reis ve Karşıyaka Anadolu Lisesi gibi önemli okullara komşu olan Palmiye Park Sole, Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Kent Hastanesi’ne de çok yakın bir konumda bulunmakta.


Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi’nin imzası var. İzmir’de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras ve Renova’dan sonra yeni projeleri arasına Sole’yi ekledi.  


CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin güneş aldığı, modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin Karşıyaka bölgesi’nin yenilenen yüzünün en güzel örneklerinden olduğunu söylüyor. Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor:  “Her dairenin güneş almasına özellikle önem verdik ve bu sebeple de projenin adını Sole koyduk. Tüm dairelerimizin balkonları İzmir’li ebetalarında tuttuk. Ulaşılabilir fiyatlarda 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik ve hızla inşaata başlıyoruz. İnşaat kalitesi kadar perde kapattırmayan konumumuz ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Evlerin tasarım aşamasında, diğer projelerimizdeki ev sahiplerinin yorumları da bize yine yol gösterici oldu. Eski ve yeni müşterilerimiz ile yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Sole’de yarı açık mutfaklı ve ebeveyn banyolu 2+1 ve 2 balkonlu, giyinme ve çamaşır odalı 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olmaktayız.”



www.palmiyepark.com 

0 232 462 50 60



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler