14 / 05 / 2024

Palmiye Park Teras Evleri'nde metrekaresi 1.200 TL'ye!

Palmiye Park Teras Evleri'nde metrekaresi 1.200 TL'ye!

Bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu Palmiye Park Teras, İzmir'de güvenlikli, havuzlu, farklı sosyal tesislere sahip bir sitede yaşamak veya yatırım yapmak isteyenler için ideal


Deniz manzarası, 24 saat güvenlik, yüzme havuzu, merkezi bir konum. En önemlisi de depreme karşı güvenli, sağlam bir bina... Ev arayan birçok kişinin listesindeki öncelikli maddeleri oluşturuyor. İzmir'in deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli-Esentepe'de inşaatına başlanan Palmiye Park Teras, tüm bu beklentilere yanıt veriyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanının sunulduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler 6 bin TL'den başlayan peşinatlarla satışa sunuluyor. 1+1 dairelerin fiyatları 109 bin TL'den başlıyor.

İzmir'in en hızlı değer kazanan bölgelerinin başını çeken Çiğli-Esentepe'de konumlanan Palmiye Park Teras'ta toplam 136daire yer alıyor. Teras, 10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat buluyor. Toplam yatırım tutarının yaklaşık 15 milyon TL olduğu projenin Eylül 2013'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi'nin imzası var. İzmir'de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekent'ten sonra yeni projeleri arasına Teras'ı ekledi.

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla bölgedeki diğer projeler arasında sıyrılan Teras'ın Çiğli'nin kalbinde bir mücevher gibi parlayacağını söylüyor.

Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor: “Ulaşılabilir fiyatlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik. Teras, inşaat kalitesi kadar komşusu olduğu 10 bin metrekarelik park, perde kapattırmayan deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi olacak. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olacağız.”

Palmiye Park Teras'ta çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi gibi olanaklar da bulunuyor.

0 232 462 50 60
www.palmiyepark.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler