20 / 04 / 2024

Özak GYO 2013 planlarını açıkladı!

 Özak GYO 2013 planlarını açıkladı!

Geçen yıl yılın ilk halka arzını gerçekleştirerek dikkat çeken Özak GYO bugün düzenlediği basın toplantısında 2013 planlarını açıkladı...


Geçen yıl yılın ilk halka arzını gerçekleştirerek dikkat çeken Özak GYO, taahhüt ettiği projelerini hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. 2013 yılına yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştiren Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, “2012 yılında yapılanmamızı tamamladık. 2013 bizim lansman yılımız olacak” dedi.


Farklı, sürdürülebilir ve karlı projeler hedeflediklerini söyleyen Coşkuntürk, kentlerde yaşamın tekrar merkeze kaydığı ön kabulüyle planlama yaptıklarını söyledi. “Bize yılda 500’e yakın arsa öneriliyor. Şehrin merkezine dönüş başladığı ön kabulüyle buna göre lokasyonlar seçeceğiz” diye konuşan Coşkuntürk, arsa seçimlerinde özellikle ulaşım ve merkezi bölgede olma kıstaslarına önem verdiklerini söyledi. Kentsel dönüşüm ve 2B arazileri konusun da da çalışmaları olduğunu hatırlatan Coşkuntürk, ulaşım kolaylığı ve sürdürülebilir talep olan her bölgede var olacaklarını ifade etti

 

Hayat Tepe…

Sadun Coşkuntürk, 2013 yılında lansmanı yapılacak ilk proje olarak Bayrampaşa’da inşaatı devam eden Hayat Tepe projesini açıkladı. 2012 yılında, “En değerli GYO arazisi” seçilen arazide devam eden ve yaklaşık 200 milyon dolara malolacak projenin, Mart ayı sonunda lansmanı yapılacağını bildiren Coşkuntürk, “yaklaşık 80 milyon dolarlık bir araziden söz ediyoruz. Hayatın merkezinde olmak hedefimize çok uygun bir proje. 1+0’dan dublekslere kadar pek çok alternatif model sunacağız. Bu projemizin en önemli özelliği, sosyal alanların kullanılma oranını artırarak aidatları minimuma indirmek olacak” dedi.

 

Bulvar 216…

Özak GYO’nun, 2013 yılında yapılacak ikinci lansmanı ise Ataşehir Finans Merkezi yanındaki Bulvar 216 olacak. İnşaatı devam eden ve 1 yıl içinde sona erecek projenin yarısı A sınıfı ofis, diğer yarısı ise yine A sınıfı cadde perakende alanları olacak.

 

Beşiktaş ve diğer projeler…

Özak GYO, 2013 yılında Beşiktaş’ta alınan arsada Rezidans projesini de tamamlamayı hedefliyor. Bunun yanısıra Didim ve Demre’de turizm projelerinin inşaatlarına 2014 gibi başlayacak olan Özak GYO, İstanbul Göktürk bölgesindeki 2B arazileriyle de ilgileniyor.