18 / 05 / 2024

Ofisim İstanbul’da yeni kampanya! Metrekaresi 4 bin 950 TL!

 Ofisim İstanbul’da yeni kampanya! Metrekaresi 4 bin 950 TL!

Maltepe’de inşa edilen Ofisim İstanbul projesi yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor!


Ofisim İstanbul projesi 22 katlı üç bloktan meydana gelen bir ofis projesi… Maltepe’de yükselen Ofisim İstanbul projesinin ikinci kulesinde yüzde 70 oranında satışa ulaşıldı. Projede Haziran ayı itibariyle yeni bir kampanya başladı.

Ofisim İstanbul’da ikinci binada kalan son ofisler Haziran fiyatlarıyla satılacak. Yüzde 50’si peşin ödemelerde faizsiz 24 ay vade ile satışa sunulan son ofislerde 110 metrekareden 860 metrekareye kadar büyüyebilen ofis alanlarının metrekare fiyatı; 4 bin 950 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. 

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Ofisim İstanbul projesinin bu yıl sonu tamamlanması ve teslimlerin yapılması planlanıyor. 15 dönüm alana kurulan projenin kapalı inşaat alanı 60 bin metrekareyi buluyor.

Ofisim İstanbul projesinde 219 adet bağımsız bölüm ve 16 mağaza yer alıyor. Ofisim İstanbul’da prestijli ofis katları ile restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, gibi çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal işletmeler de yer alacak. Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul’da her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedefleniyor. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri