28 / 03 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 200 lira! Dekorasyonu bitti!

 Ofisim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 200 lira! Dekorasyonu bitti!

Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Anadolu Yakası’ndaki merkezi Maltepe İlçesi’nde yer alan Ofisim İstanbul, kullanışlı ve şık çizgiler taşıyan ofislerinin dekorasyonunu tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi...


İstanbul’un gözde iş bölgesi haline gelen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Anadolu Yakası’ndaki merkezi Maltepe İlçesi’nde yer alan ‘Ofisim İstanbul kullanışlı ve şık çizgiler taşıyan ofislerinin dekorasyonunu tamamladı. Ofisim İstanbul, profesyonel hayatın içinde alışveriş imkânı da sunan ofisleriyle kullanıma hazır hale getirildi. 


İstanbul’un merkezinde, hayatın içinde bir ofis sahibi olmak isteyen firma sahiplerinin ilk tercihi olan Ofisim İstanbul’da ofis sahipleri yerlerini almaya hazırlanıyor. Ofisim İstanbul’un ikinci kulesinde kalan son 20 ofis ise eski fiyat ve uygun ödeme koşulları ile sahiplerini bekliyor. 


Ofisim İstanbul’da uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan 205 m2’den 1180 m2’ye kadar büyüyebilen mağaza seçenekleri de ile profesyonel hayatta da fark yaratmak isteyen firmaların ilk tercihi olarak bölgenin gözde işyerleri olmaya devam ediyor. 


Ofisim İstanbul, 22 kat ve 3 ayrı bloktan oluşuyor. 60 bin metrekarelik kapalı bir inşaat alanında, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve mağazalardan oluşan Ofisim İstanbul Kuleleri’nde, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, gibi çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal işletmeler de yer alıyor.


 Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedefi ile inşa edildi. 


0216 515 1 555

www.ofisimistanbul.com