28 / 03 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 35 liraya kiralık ofis!

 Ofisim İstanbul'da metrekaresi 35 liraya kiralık ofis!

Maltepe bölgesinde yer alan ve Şubat ayından itibaren yaşamın başladığı Ofisim İstanbul ’da son olarak kalan 15 lüks ofis ve 12 mağaza kiralama yöntemiyle yeni sahipleri ile buluşacak....


İstanbul’un gözde iş bölgesi haline gelen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Anadolu Yakası’ndaki merkezi Maltepe İlçesi’nde yer alan ve Şubat ayından itibaren yaşam başlayan prestijli ofis projesi ‘Ofisim İstanbul’da sadece 15 lüks ofis ve 12 mağaza kiralama yöntemiyle yeni sahipleri ile buluşacak.


Bölgenin en prestijli projesi olan Ofisim İstanbul’da satışı tamamlanan ofislerin ardından ikinci kulede 15 ofis kiralama sistemiyle yeni konuklarını bekliyor. Ofisim İstanbul 2. Blokta kalan 110 m2’den 860 m2’ye kadar büyüyebilen ofis alanlarının metrekaresi 35-45 TL olarak kiralanacak.


Uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan 205 m2’den 1180 m2’ye kadar büyüyebilen mağaza alanlarının metrekare kiralama fiyatı da 80 TL arasında değişiyor.

22 kat ve 3 ayrı bloktan oluşuyor. 60 bin metrekarelik kapalı bir inşaat alanında, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve mağazalardan oluşan Ofisim İstanbul kuleleri konfor ve prestiji bir arada arayan firmaların ilk adresi oldu. 


Ofisim İstanbul’da prestijli ofis katları ile restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, gibi çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal işletmeler de yer alıyor. Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul’da her türlü sosyal ve kişisel ihtiyaç karşılanıyor.


0216 515 1 555

www.ofisimistanbul.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler