29 / 04 / 2024

Meridian for Business'da 376 bin TL'ye ofis!

Meridian for Business'da 376 bin TL'ye ofis!

İstanbul'un yeni finans merkezi Batı Ataşehir'de, Varyap Meridian projesinin devamı olarak inşa edilen Meridian for Business yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor


Satışa sunulduğu Mayıs ayından bu yana yüzde 25'i satılan Meridian for Business'da ofis fiyatları 376 bin TL ile 698 bin TL arasında değişiyor.

Uluslararası standartlarda ofis özellikleriyle öne çıkan Meridian for Business'da 45 m² ile 1.000 m² arasında değişen ofis üniteleri bulunuyor. Meridian for Business'da ihtiyaca göre, ofisler arasındaki duvarlar kaldırılarak daha büyük çalışma alanları oluşturmak mümkün olurken, ofisler teknik alt yapısı hazır olarak teslim edilecek.

Meridian for Business'da Varyap güvencesi ile cazip ödeme koşulları

Banka kredi faizlerinin artış gösterdiği bugünlerde Varyap, Meridian for Business'da ofis sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme koşulları sunuyor. Meridian for Business'dan % 1 peşin, % 50 banka kredisi ve % 49 Varyap kredisi ile ofis satın almak isteyenler 18 ay; % 0,44 vade farkıyla her ay ödemeli olarak ya da 24 ay sonunda % 0,90 vade farkıyla tek ödemeli olarak yapabiliyor.

ABD ve Uzakdoğu'daki benzerlerinde olduğu gibi LEED sertifikasyon programı dahilinde inşa edilen Meridian for Business, aynı binada otel ve ofis hizmetini en üst seviyede vererek özellikle iş insanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Finans merkezinin yedi yıldızlı ilk iş, otel ve kongre merkezi olan Meridian for Business 5 yıldızlı otel ve konferans salonu, toplantı odaları, açık kapalı havuzları, SPA-spor merkezi, kütüphanesi, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, sekreterya, restoran ve kafeleri ile birlikte yeni nesil ofis anlayışını temsil ediyor. Ayrıca satışa sunulan ofis alanı büyüklüğü kadar olan otopark alanıyla da fark yaratıyor.

Anadolu Yakası'nın ilk Kongre Merkezi

80.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Meridian for Business kapsamında; 1,150 metrekare büyüklüğünde kongre ve balo salonunun yanı sıra, 250 ile 680 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salonlar yer alıyor. Kolonsuz inşa edilen kongre ve balo salonu, her türlü organizasyonun yapılabileceği ve farklı fonksiyonlara hizmet etmek üzere tasarlandı. Varyap Meridian projesin dahilinde inşa edilen ofis projesinin mimari tasarımı RMJM Grubu tarafından yapıldı.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler