29 / 04 / 2024

Ataşehir Meridian Business'de 398 bin TL'ye ofis!

 Ataşehir Meridian Business'de 398 bin TL'ye ofis!

Ataşehir'de kurulacak olan İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yer alan Varyap Meridian Business projesinde 398 bin TL'ye ofis seçenekleri...


Ataşehir'de kurulacak olan İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yer alan Varyap Meridian Business'ın teslimlerine 3 ay sonra başlanacaktır. Meridian Business, Finans Merkezi ile uluslararası niteliğe bürünecek olan ve ticari hayatın çok canlı olduğu Ataşehir'de 5 yıldızlı Otel ve Kongre Merkezi ile A Plus iş merkezini tek bir binada bir araya getiren ilk ve tek proje olarak dikkat çekmekte.   

Dünyanın en önemli 5 finans merkezinden birisinin yer alacağı bu bölgede eksikliği yoğun olarak hissedilen lüks ofis ihtiyacını karşılayacak olan Varyap Meridian Business, LEED Yeşil Bina kriterlerine uygun, 26 kat olarak inşa edilmiştir. 53 m² ile 930 m² arasında değişen büyüklüklerde 260 adet ofis seçeneğinin bulunduğu binada, 5 yıldızlı otel hizmetinin yanında;


-  Geniş otoparklar 

-  16 adet asansör 

-  Toplantı odaları 

-  Kütüphane

-  Medya Salonu 

-  SPA ve Spor Merkezi, 

-  Yüzme Havuzu 

-  Concierge hizmetleri 

-  Eğlence ve hobi odaları 

- Turizm acentesi, 

-  Asistanlık hizmetleri 

-  Lüks restoran ve cafe gibi birçok hizmet sunulacak.   


Dış cephe giydirmesi için yangın yönetmeliğine uygun, yanmazlık açısından en üst sınıf olan A2 sınıfı alüminyum kompozit levhaların kullanıldığı Meridian Business'da ofisler % 18 KDV dahil 398.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılmakta.


Varyap Meridian Business ofis binamızın satışa açılan bölümlerinin % 70'i satılmıştır. Yatırımcılarımız arasında mali müşavirlik firmaları, bilişim, sigorta, faktoring şirketleri ile bireysel yatırımcılar yer almakta.

444 40 30

www.varyapmeridian.com