29 / 04 / 2024

Meridian Business Ofisleri’nde maksimum fiyat 583 bin TL!

 Meridian Business Ofisleri’nde maksimum fiyat 583 bin TL!

Meridian Business'ta ofislerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor, 583 bin TL'ye kadar yükseliyor


RMJM Grubu tarafından tasarımı yapılan Meridian Business Ataşehir projesi TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile Hasılat Paylaşımı Modeli ile yapılıyor. Meridian Business'ta ofislerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor, 583 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinatla 6 ay sıfır faizle vade uygulanıyor. İkinci ödeme koşuluna göre ise; yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan ofis bedeli 12 ay sonra faizsiz olarak tek ödeme şeklinde yapılıyor. 

Mayıs 2011'de satışlarına başlanan Meridian Business projesi ofis yaşamına farklı bir boyut getiriyor. 1 ila 10. katlarda bulunan brüt alanı 54 metrekare ile 80 metrekare arasında değişen  Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü’ne layık görülen Varyap Meridian projesinin bir parçası olan Meridian Business projesi Ataşehir Finans Merkezi'nin tam karşısında yükseliyor. Varyap imzası taşıyan Meridian Business projesi Ataşehir'in LEED Kriterleri’ne göre hazırlanmış ilk A+ ofis projesi olma özelliği taşıyor.

Varyap Meridian Business projesinde teslimler bu yıl içinde gerçekleşecek. 260 ofisten oluşan Varyap Meridian Business projesinde toplantı odaları, kütüphanesi, spa ve spor merkezleri, açık ve kapalı havuzları, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, restoran ve kafeler yer alıyor.

444 40 30

http://www.varyapmeridian.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016