25 / 04 / 2024

Maçka Residences'ta 1 milyon 500 bin dolara! International Property Awards Ödülü'nü aldı!

Maçka Residences'ta 1 milyon 500 bin dolara! International Property Awards Ödülü'nü aldı!

Alanları 135 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren 170 konutluk proje Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'de fiyatlar 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor


2010 yılında Nişantaşı-Maçka'da hayata geçirilen Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski; Astaş Holding ve Armani / Casa imzası taşıyor.

2012 yılında tamamlanacak olan Maçka Residences Interior Design by Armani, yine aynı tarihte sahiplerine teslim edilecek ve böylece yaşam başlamış olacak. Proje 1+1'den 4+1'e kadar 10 farklı tipte daire seçeneği sunuyor.

7 bin 300 metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Maçka Residences Interior Design by Armani, 60 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje, 12-13-14 katlı 3 blokta toplam 170 lüks rezidans konuttan oluşuyor.

Alanları 135 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren 170 konutluk proje Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'de fiyatlar 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor.

MAÇKA RESIDENCES INTERIOR DESIGN BY ARMANI / CASA  MANAGED BY KEMPINSKI; INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS 2011 ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Astaş Holding ve Armani / Casa işbirliğinden doğan ve dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski, International Property Awards ödülüne layık görüldü. Ödülü Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, cephe konsept mimarı Pierre Ballergion – Mixity ve müellif ve iç mimar Sinan Kafadar – Metex ile Londra'da The Park Lane Hotel'de düzenlenen törende aldı.

Hayata geçirdiği projelerle lüks ve markalı gayrimenkul sektörüne öncülük eden Astaş Holding aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Nefes kesen Boğaz, Adalar, Sarayburnu ve eski İstanbul manzarasının yanı sıra, İstanbul'un kalbindeki konumu itibariyle de ayrıcalıklı bir dünyaya açılan bir kapı olarak öne çıkan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski, bu yıl 17. si düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülü'nü aldı. Astaş Holding bu ödülle sadece kendi adına büyük bir başarı elde etmiş olmakla kalmayıp, aynı zamanda Türkiye'nin lüks ve kaliteli gayrimenkul sektörünün uluslararası bilinirliğine de önemli katkıda bulunmuş oldu.

Dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'nin ödülünü almak üzere The Park Lane Hotel, Londra'daki törene katılan Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı ödülle ilgili değerlendirmesinde “Astaş Holding olarak yeni projelere örnek teşkil eden projelere imza atıyoruz. Her yeni projemizde kendimizi geliştirerek lüksün tanımında çıtayı daha da yukarılara taşıyoruz. Layık görüldüğümüz ödüller hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerin sektörde öncü olduğunu doğruluyor. Astaş Holding adına büyük bir gurur kaynağı olan bu ödül, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenadaki bilinirliği açısından da büyük bir öneme sahip. Hayata geçirmeyi planladığımız yeni yatırımlarla ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye ve daha birçok ödüle layık olmaya devam edeceğiz.” diyerek Astaş Holding hedefleriyle ilgili bir ipucu vermiş oldu.

Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski

Elit yaşam biçiminin simgesi Nişantaşı-Maçka'da, muhteşem Boğaz, Adalar, tarihi yarımada ve Sarayburnu manzarasına sahip, Nişantaşı'ndaki café, restoran ve sanat galerilerine yürüme mesafesindeki ayrıcalıklı konumda bulunan Maçka Residences, üç bloktan oluşuyor. Projede, 135 m2'den başlayan 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse'lara uzanan her biri balkon veya teraslı on değişik tipte 170 rezidansın yanı sıra, açık ve kapalı havuzlar, en ileri teknoloji ile donatılmış 5.000 m2'lik spa & fitness, güzellik salonları ve tasarım stüdyoları gibi birçok ayrıcalıklı mekn da yer alıyor. 2012 yazında hayata geçecek olan proje, giriş katında bulunacak seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, gurme market, restoran ve café gibi özel mekanlarıyla bölgeye çeşitlilik katacak.

Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski projesi, dış cephe konseptinde İngiltere merkezli Mixity, müellif mimarı olarak, bir çok ünlü uluslararası otel ve rezidans projesini tasarlayan, Sinan Kafadar ve iç tasarım uygulamalarında Armani / Casa imzasını taşıyor. Zeminden tavana kadar uzanan geniş cam cepheleriyle ferah bir yaşam alanı sunan her üç blokta da enerji tasarrufu sağlayan ve hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemleri bulunuyor. Mutfaktan parkeye, vitrifiyeden armatüre, tekstilden mobilyaya tüm detayların Armani / Casa tasarımıyla şekillenecek olan Maçka Residences, uluslararası üne ve yüz yıllık otel tecrübesine sahip Kempinski Residences ayrıcalığı ile 7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla işletilecek.

INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS HAKKINDA
Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul yarışması olarak görülen ve Google ile Bloomberg Televizyon kanalının işbirliği ile 1995 yılından bu yana gerçekleşen International Property Awards ödülleri, uluslararası alanda en yüksek mükemmeliyet standardı olarak kabul ediliyor. 17 yıldır düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin jürisi aralarında Google İngiltere'den James Bacon, Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu yöneticisi Peter Bolton King, İngiltere Kraliyet Anlaşmalı Sürveyör Enstitüsü (RICS)'den David Dalby ve Royal Bank of Scotland'dan Mike McNamara gibi isimlerin bulunduğu 80 profesyonelden oluşuyor.

ASTAŞ HOLDING HAKKINDA

Vedat Aşçı tarafından 1980 yılında Almanya'da endüstriyel tekstil makineleri ticareti yapmak üzere kurulan Astaş, devam eden tekstil makineleri faaliyetlerinin yanı sıra 2000 yılından bu yana Türk gayrimenkul sektöründe markalı ve uluslararası projeler geliştirerek alanında lider ve öncüdür. Astaş Holding önde gelen uluslararası mimarlar, tasarımcı, mühendis ve lüks otel işletme markalarının bilgi ve tecrübelerini bir araya getirip, işbirliği yaparak ayrıcalıklı lokasyonlarda projelerini geliştirmektedir. 2007 yılında Kempinski Residences Astoria, 2008 yılında Bellevue Residences Managed by Kempinski projelerini hizmete açan Astaş Holding, 2010 yılında yatırım kararı aldığı Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski projesini 2012 yılının yazında tamamlayacaktır. Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda uluslararası lüks bir resort otel markasıyla geliştirilecek yedi yıldızlı otel, villa ve rezidans projesini hayata geçirmek üzere 2010 yılında yatırımlarına devam eden Astaş Holding, dünyaca ünlü mimarlarla geliştirilen Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences projesinin inşaatına 2011 yılında başlayıp, projeyi 2013 yılında hizmete açacaktır. Gelecekte de markalı ve lüks rezidans, ofis, otel ve niş gayrimenkul yatırımlarıyla sofistike beklentileri olanlara hitap etmeye devam edecek olan Astaş Holding, önümüzdeki beş yıl içerisinde dünyaca ünlü markalarla işbirliği çerçevesinde üç milyar ABD dolarlık yatırım yapmayı planlamaktadır.

www.astas-holding.com

www.mackaresidences.com

Maçka Residences'ın görselleri için tıklayın...


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler