18 / 04 / 2024

Maçka Residences, Avrupa'nın en iyi mimarisi seçildi!

Maçka Residences, Avrupa'nın en iyi mimarisi seçildi!

Maçka Residences, Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski International Property Awards jürisi tarafından "çok üniteli rezidans" kategorisinde Avrupa'nın en iyi mimari projesi seçildi


Astaş Gayrimenkul ve Armani/ Casa işbirliğinden doğan dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski International Property Awards jürisi tarafından çok üniteli rezidans kategorisinde Avrupa'nın en iyi mimari projesi seçildi.

Nefes kesen Boğaz, Adalar, Sarayburnu ve eski İstanbul manzarasının yanı sıra, İstanbul'un kalbindeki konumu itibariyle de ayrıcalıklı bir dünyaya açılan bir kapı olarak öne çıkan Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski bu yıl 17. kez düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışması Mimarlık dalında Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü kazandı.

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul yarışması olarak görülen ve Google ile Bloomberg Televizyon kanalının işbirliği ile gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul ödülleri, uluslararası alanda en yüksek mükemmeliyet standardı olarak kabul ediliyor.

Astaş Gayrimenkul ve Armani / Casa işbirliğinden doğan dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olan Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski ödülünü, 22- 23 Eylül tarihlerinde Londra'da düzenlenen Gayrimenkul İş Zirvesi'nde yapılacak törende alacak.

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri jürisi, aralarında Google İngiltere'den James Bacon, Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu yöneticisi Peter Bolton King, İngiltere Kraliyet Anlaşmalı Sürveyör Enstitüsü (RICS)'den David Dalby ve Royal Bank of Scotland'dan Mike McNamara gibi isimlerin bulunduğu, 80 profesyonelden oluşuyor.

Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa  Managed by Kempinski 7.300 m2 üzerinde yer alan çok özel tasarımlı üç bloktan oluşmaktadır. İki açık ve bir kapalı havuz, en ileri teknoloji ile donatılmış 5000 m2'lik spa, fitness, hamam ve güzellik salonlarının yanı sıra modacıların tasarım stüdyoları gibi birçok özel mekn da yer alacak. Projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek özel mekanlar yer alıyor. Ayrıca, şehrin kalbinde, muhteşem manzarasıyla bölgedeki yeşil dokunun birleştiği lokasyondaki tüm rezidanslarda, zeminden tavana kadar uzanan, geniş cam cepheler yer alıyor. Ayrıca, her üç blokta da enerji tasarrufu sağlayan ve hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemleri bulunuyor. Mutfaktan parkeye, vitrifiyeden armatüre, tekstilden mobilyaya tüm detaylar Armani / Casa tasarımı olarak planlanıyor. Proje 2012 yılında hayata geçecek.

Ayrıca Astaş Holding birçok ödüle aday olacak şu anda dünyanın en iyi resort otel villa projelerinden birini Bodrum Göltürkbükü'nde Cennet Koyu'nda hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bodrum, Göltürkbükü, Cennet Koyu'nda 550 dönüm arazi üzerinde tesis edilecek olan ‘'Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences'' iki kilometre uzunluğunda üç koya sahip ve çevreye duyarlı şekilde inşa edilecek ve 1 milyon bitki ve 10 bin ağaç dikilecek. Projede 100 Villa ve 100 villa dairesi olacak. Üç adet beyaz kumlu özel plaj ve projeye özel helikopter pisti gibi özelliklerin öne çıktığı projede 130 anahtarlı 7 yıldızlı bir otel de yer alacak. Delüks, dubleks, tripleks, villa, süit ve özel tasarlanmış kral dairelerinden oluşacak konaklama üniteleri 65 m2'den başlayıp 500 m2' ye kadar değişen büyüklüklerde olacak. On iki ay boyunca seçkin bir servis sunacak bu proje, doğa ile iç içe 5.000 m2 alana sahip wellness, fitness & SPA, detoks, güzellik ve zayıflama merkezi ile cennetin içinde cennetten bir mekan. Projede toplantı odaları ve balo salonlarının yanı sıra Beach restoran, Türk, Dünya, Akdeniz, Uzakdoğu ve Günboyu Restaurant olmak üzere altı değişik gurme restoran, beş açık iki kapalı havuz, geniş balkonlar ve teraslarla iç ve dış mekanların iç içe geçtiği bir yaşam alanı oluşacak.(www.astasbodrum.com)



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome