26 / 04 / 2024

Kuriş Kule Kartal adres bilgileri!

 Kuriş Kule Kartal adres bilgileri!

Ticari üniteleri ve ofislerin bulunduğu Kuriş Kule Kartal projesi İstanbul Kartal'da konumlandırılıyor. Kuriş Kule Kartal adres bilgileri...


Kuriş Kule Kartal, Kılıçoğlu, Delta ve Yetişkin Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Kuriş Kule Kartal adres bilgileri haberimizde bulunuyor.


Proje kapsamında 190 adet ve 30 mağaza bulunuyor. Kuriş Kule'de yer alan ofis ve mağaza büyüklükleri 85 metrekare ve  870 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Kuriş Kule Kartal adres bilgileri ne göre 29 katlı tek blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul Kartal'da konumlandırılıyor. Proje 13 bin metrekarelik alana sahip. Teslimlerin 2015 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan projede son 2 mağazanın satış süreci devam ediyor.


Kuriş Kule Kartal adres bilgileri ;

Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı 

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, 

Kartal / İstanbul


Proje lokasyonu itibariyle, Adalet Sarayı'na 100 metrelik mesafede yer alıyor. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika ve hızlı feribota 10 dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor.


Yatırım bedeli 60 milyon dolar olan proje kapsamında ticari birimlerin yanı sıra fitness center, banka, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri, toplantı salonu gibi imkanlar bulunuyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.




0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı