28 / 03 / 2024

Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

 Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

İnşaat sektöründe Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve de Mermerler Plaza gibi projeleri ile fark yaratan Kılıçoğlu Group, son olarak Panorama Life projesi ile başarısını perçinledi.


Kılıçoğlu Group’un 3. Köprü ve Sarıyer Tüneli projeleri ile değer kazanan Sarıyer’de 50.000.000 TL yatırım değeri ile yükselen projesi Panorama Life, 7 ay gibi kısa bir dönemde yüzde 40 prim yapması ile dikkat çekti. 2013 yılı Eylül ayında 4.500 TL metrekare fiyatı ile satışa çıkan proje yüzde 40 prim yaparak 6.500 TL metrekare satış fiyatına ulaşarak yatırımcısının yüzünü güldürdü. 3. Köprü ve E7 bağlantısının etkisi ile projenin tamamlandığında yüzde 80 prim yapması bekleniyor.

Şirket olarak yatırımcıya kazandıracak lokasyonları seçtiklerine dikkat çeken Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Maslak'ın finans merkezi haline dönüşmesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile öne çıkan Sarıyer’de geliştirdikleri Panorama Life projesinin tamamlanmasıyla birlikte yüzde 80 prim yapmasını beklediklerini söylüyor. 

Projenin 7 ayda %60'ı satıldı, alanlar yüzde 40 kazanç sağladı


Sarıyer'de Koç Üniversitesi'ne komşu lokasyonu ile dikkat çeken proje, toplamda 6 blokta yaklaşık 304 konut, 24 mağazayı içine alıyor. Yüksek prim potansiyeli ile yatırımcıların dikkatini çeken Panorama Life projesinde bir bloğun tamamı Migros tarafından kiralandı.

6-7 bin civarında öğrencinin bulunduğu bölgede, kiraların yüksek olması, yatırımcıların yatırımlarının 14 – 15 yıl gibi kısa bir sürede geriye dönmesini sağlıyor. Bu çerçevede projede yer alan en küçük dairenin kira bedelinin 1300-1500 TL aralığında olması bekleniyor.

Projede 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks daire yer alırken, konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Yerinde görmek isteyenler için örnek dairelerin de hazır olduğu projede, dayalı – döşeli “bavulunu kap gel” konseptindeki 3 blogun tamamı şimdiden satıldı.

Panaroma Life projesi, Kılıçoğlu Group şirketlerinden Senatör Gayrimenkul’ün ilk projesi olması ile de grup için önemli bir yere sahip. Senatör Gayrimenkul, ilk projesinde 7 ay gibi kısa bir dönemde yüzde 60’nın satılması ve alanların yüzde 40 prim yapmasıyla yatırımcılardan tam not almış oldu.