20 / 04 / 2024

Kartal Kuriş Kule fiyatları! Metrekaresi 6 bin 500 lira!

 Kartal Kuriş Kule fiyatları! Metrekaresi 6 bin 500 lira!

Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Kuriş Kule'de metrekare birim fiyatı 6 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...


Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kartal’ın yatırım değeri en yüksek noktalarından birine kurulan Kuriş Kule’de ofisler hızla tükeniyor. Dünyanın en büyük adalet saraylarından Kartal Adalet Sarayı’na komşu olan Kuriş Kule’de satışa çıkan 200 ofisten 146’sı bir ayda sahibini buldu.


İstanbul yapı sektörüne Hukukçular Towers ile güçlü bir giriş yapan Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kartal’ın yatırım değeri en yüksek noktalarından birine kurulan Kuriş Kule’de ofisler hızla tükeniyor. Günde 150 bin kişinin ziyaret edeceği Kartal Adalet Sarayı’na komşu olan Kuriş Kule’de satışa çıkan 200 ofisten 146’sı bir ay gibi kısa bir sürede sahibini buldu. 


Mağazalarda Satış Oranı Yüzde 90


Halen büyüklükleri 85 metrekare ile 115 metrekare arasında değişen 54 ofisin satışı ise metrekaresi 6.500-8.000 TL arası fiyatlardan devam ediyor. Ofisleri kadar ticari üniteleri de yoğun ilgi gören projedeki 30 adet mağazadan yüzde 90’i satıldı. Kuriş Kule’deki mağazalardan sadece 4’ü halen satışta.


Ofislerde Yüksek Getiri


Yılbaşında kaba inşaatının tamamlanması planlanan proje 30 katlı bir kule ile 4 katlı dükkan bloğundan oluşuyor. Mayıs 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanan projenin tamamlandığında yüzde 80 oranında prim yapması öngörülüyor. 


360 derece panoramik manzarasıyla dikkat çeken Kuriş Kule’de ofislerin getirisi lansman dönemine göre yüzde 30’a ulaştı. Ofislerin şimdiki satış fiyatları 550 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiyor.


60 bin metrekarelik kapalı alanda, geleceğin modern yapı teknolojisi ile inşa edilen Kuriş Kule yüzde 100 ticari bina özelliğiyle standartları bir adım öteye taşıyor. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kalp ve Damar Hastanesi’ne de komşu olan proje kendine has bir adacıkta yükseliyor. Bu sayede proje, çevresinde olabilecek hiçbir oluşumdan etkilenmiyor.


Konsept İş Ortamı


Metro’ya sıfır, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15, deniz otobüsüne ise 10 dakikalık mesafede bulunan Kuriş Kule aynı zamanda konsept bir iş ortamı sunuyor. Fastfood, kafe, banka, eczane, medikal görüntüleme tanı merkezleri, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri için, mağaza ve tam kat ticari alanların yer alacağı Kuriş Kule, otopark ve toplantı salonlarından VIP girişine, fitness salonundan her katta kat bahçesine kadar, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak konsept bir iş ortamına sahip bulunuyor. 


Kuriş Kule Teknik Özellikleri


Kuriş Kule, tamamı cam cephe sistemleri ithal asansörler, ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemleri, akıllı bina otomasyon ve yangın söndürme sistemleri, kapalı otoparklarda araç şarj yerleri gibi teknik özellikleri ile de iddiasını ortaya koyuyor. 


Telefon: 0216 370 0 400

Web Adresi: www.kuriskule.com