29 / 03 / 2024

Rus gayrimenkul yatırımcıları Maslak 1453’ü ziyaret etti!

Rus gayrimenkul yatırımcıları Maslak 1453’ü ziyaret etti!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında geçtiğimiz Eylül ayında Moskova’da imzalanan işbirliği sözleşmesi ile RGMD Derneği’nin yetkilileri, 18 Şubat 2015, Çarşamba günü Ağaoğlu Maslak 1453 projesini ziyaret etti.  Dernek yetkililerine Ağaoğlu Şirketler Grubu Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı eşlik etti. 


GYODER ve RGMD arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi çerçevesinde ortak projeler geliştirmeyi hedefleyen Rus gayrimenkul yatırımcılar birliği RGMD üyeleri inşaat çalışmaları hızla devam eden Ağaoğlu Maslak 1453 projesine yoğun ilgi gösterdi.


Ağaoğlu Maslak 1453 satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyet proje hakkında teknik bilgiler edindi. Yatırımcıların proje ile ilgili soruları Ağaoğlu yetkilileri tarafından yanıtlandı.