26 / 04 / 2024

Pendik Edonia Garden'da ön talep dönemi başladı!

 Pendik Edonia Garden'da ön talep dönemi başladı!

Ön talep süreci başlayan Pendik Edonia Garden projesinde daireler 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek...


85 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Edonia Garden  projesi Kar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Pendik'te  yükseliyor.


Ön talep süreci başlayan Pendik Edonia Garden projesinde alanları 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.


388 adet daire ile 12 adet ticari üniteden meydana gelen Edonia Garden Evleri 14 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

 

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "Projemiz ismine uygun şekilde 'cennet' tanımına uygun bir peyzaj anlayışıyla hayata geçirilecek" dedi. 


 Pendik Edonia Garden

 

Şenol Üçüncü

 


Pendik Edonia Garden projesi lokasyon olarak Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 kilometre ve hızlı feribota ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Şenol “Projemiz ismine uygun şekilde‘cennet’tanımına uygun bir peyzaj anlayışıyla hayata geçirilecek. İçerisinde açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve su alanları olacak şekilde planlanan  ‘Edonia Garden’, 2 katlı otopark ve her daireye özel 1 araçlık  alan imkanıyla da dikkat çekiyor” ifadelerini kullandı. 

 


http://www.edoniagarden.com