23 / 04 / 2024

Markalı konut projelerinde son kampanyalar!

 Markalı konut projelerinde son kampanyalar!

Yılın son ayında inşaat şirketleri kampanya yarışına girdi. Peşinat ve faizler sıfıra çekilirken, taksitler de teslime kadar ertelendi. Uygun koşullarla ev almayı cazip hale getiren inşaat şirketleri, peşin ödemelerde indirime gidiyor...



Yılın son ayında inşaat şirketleri kampanya yarışına girdi. Peşinat ve faizler sıfıra çekilirken, taksitler de teslime kadar ertelendi. Uygun koşullarla ev almayı cazip hale getiren inşaat şirketleri, peşin ödemelerde indirime gidiyor.


Hareketli bir yıl geçiren inşaat sektörü yeni yıla girmeden, kampanya atağına geçti. KDV artışıyla maliyetlerin yükseleceğini ifade eden sektör oyuncuları, konutların zamlanacağını belirterek müşterileri satış ofislerine çekmeye çalışıyor. Yeni yılda 'ev'lenmek isteyenler için faizi sıfırlayan inşaat şirketleri, nakit sıkıntısı yaşayanlar için de peşinat şartını kaldırdı. Taksitler ise bir yıl ertelendi. Bankaların faiz oranlarına alternatif olarak senetle ödeme planı sunan şirketler, peşin alımlarda da yüzde 10 indirim imkânı sunuyor. Banka kredisi kullanmak istemeyen konut alıcısı için de ödeme planı çıkarıldı. 


ANALİZ ŞART 

Konut getirisinin diğer yatırım enstrümanlarına kıyasla daha fazla olduğu biliniyor. Doğru yatırımın sırrı ise, yatırımcı şirketi ve lokasyonu iyi analiz etmekten geçiyor.


BATIŞEHİR'DE BİR YIL TAKSİT YOK

Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama ortaklığında Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde kampanya kapsamında bir yıl taksit ödenmiyor. 167 bin metrekarelik üzerinde yükselen projede 3 bin 226 daire yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajı sunulan projede fiyatlar 194 bin ila 829 bin TL arasında değişiyor. 


24 AY VADE FARKSIZ TAKSİTLE KONUT

Evko-Meot İnşaat işbirliği ile Maltepe'de hayata geçirilen Marmaroom da kampanyaya katılanlardan. Projede 24 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. 260 konuttan oluşan projede 1+1 daireler 167 bin, 2+1 daireler 221 bin, 3+1 daireler ise 511 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


PEŞİNAT TESLİME KADAR ERTELENİYOR

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy'de yılın son kampanyası başladı. Buna göre daire bedelinin yüzde 5'lik bölümü ön ödeme şeklinde alınıyor ve yüzde 20'lik peşinat Aralık 2014'e erteleniyor. 106 konuttan oluşan projede fiyatlar 349 bin 250 dolardan başlıyor. 


BİR YIL ÖDEMESİZ VENEDİK TATİLİ

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Viaport Venezi projesinde taksitler bir yıl sonra başlıyor. Konut teslimlerinin 2014'te yapılması planlanan projede 2+1 daireler 498 bin, 3+1'ler 701 bin, 4+1'ler ise 1 milyon 53 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANI SUNUYOR

DAP Yapı'nın Maltepe'deki Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde son daireler satılıyor. Fiyatların 199 bin TL'den başladığı Vazo Kule'de peşine yüzde 10 indirim, 50 ay vade ve sıfır faiz uygulaması var. Dalga Kule'de ise 20 bin TL peşinatla kişiye özel ödeme planı var. 


ÜÇ PROJEDE % 10 İNDİRİM FIRSATI

Teknik Yapı, Tuzla'daki Evora İstanbul, Halkalı'daki Metropark ve Maltepe'deki Deluxia Dragos'a özel kampanya hazırladı. Bu kapsamda peşinat ödemesi daire teslimine, kredi taksitleri de 6 ay sonraya ertelendi. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. 


NEF MERTER 13'TE YÜZDE 3 PEŞİNAT

Nef Merter 13 projesinde yüzde 3 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 6, 12 ve 18'inci aylar ile teslimde ara ödeme yapılıyor. 14 katlı dört konut ve bir ofis bloğundan oluşan projede 672 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Nef Merter 13 projesinde konutlar 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


% 5 PEŞİNAT VE 900 TL TAKSİTLE EV

Toya Vista projesi Toya Grubu tarafından Avcılar'da hayata geçiriliyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede, taksitler ise 900 TL'den başlıyor. 6 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen projede 132 konut yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Toya Vista Avcılar projesinde konutlar 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


YÜZDE 5 PEŞİNATLA NİSANDA TESLİM

Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nar Life'ta yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 3 blokta toplam 609 adet konuttan oluşan projede fiyatlar 203 bin TL ile 975 bin TL arasında değişiyor. Nar Life'ta konutlar Nisan 2014'te daire teslim edilecek. 


KAVAKLI KONAKLARI 3 FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ SUNUYOR

Kavaklı Konakları Beylikdüzü Yakuplu'da Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor. Üç farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Kavaklı Konakları'nda birinci ödeme seçeneğine göre yüzde 1 peşinat veriliyor, kalan konut bedeli ise 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. İkinci seçenekte ise yüzde 10 peşinat veriliyor, kalan konut bedeli de 72 ay vade farksız ya da yüzde 15 peşinat veriliyor. Kalan bedel de 120 ay 0.43 faiz oranıyla taksitlendiriliyor. 


Seda Tabak/ Sabah Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler