19 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos 2. Etap satışta!

 Maltepe Nuvo Dragos 2. Etap satışta!

Nuvo Dragos projesinin 2. Etabı bugün Ritz Carlton İstanbul'da düzenlenen lansmanla satışa çıktı. Proje Maltepe'de Eski Singer fabrikasının bulunduğu arsa üzerinde yükseliyor...



Nuvo Dragos’un ilk etabını 2014 yılında bitirilip sahiplerine teslim etmeye başlayan Özderici GYO, ikinci etabın inşaatını tamamladı ve yeni daireleri satışa çıkardı. 


Maltepe'de Eski Singer fabrikasının bulunduğu arsa üzerinde inşa edilen Nuvo Dragos  projesinin 2. Etabı bugün Ritz Carlton İstanbul'da düzenlenen lansmanla satışa çıktı. 


Nuvo Dragos  projesi toplantısına Özderici GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Aksüt, Özderici GYO Yönetim Kurulu Danışmanı Orhan Aksüt, Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özderici ve Özderici GYO Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Durmuş da katıldı.

 

1007 bağımsız bölümün yer aldığı Nuvo Dragos projesi 325 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 2. etabının inşaatının da tamamlandığı proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

 

 484 daire, 8 ticari üniteden meydana gelen Nuvo Dragos’un ilk etabında 2014 yılında yaşam başladı.  3 bloktan oluşan projede   1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. Tamamlanan ikinci etapta yer alan 2 blokta ise yine 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olmak üzere 515 daire yer alıyor. 

 

Projedeki 1+1’ler 66- 89 metrekare, 2+1’ler 101 - 154 metrekare, 3+1’ler ise 156 - 219 metrekare arasında tasarlandı.


Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan projede,  tapu ve teslime kadar olan süreçte yüzde 20 peşinat ödemesi yapanlara kalan yüzde 80’lik kısım için tüm bankalardan kredi kullandırılabiliyor. Ek olarak banka kredili veya nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim sağlanan projede, 60 ay yüzde 0 faiz veya 120 ay yüzde 0.45 faiz seçeneği de sunuluyor. 

 

 Maltepe Nuvo Dragos 2. Etap satışta!


Ahmet Özderici


Yatırımcımız arsa maliyetine daire sahibi oluyor

 

Projenin ikinci etap tanıtım toplantısında konuşan Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özderici “Biz yatırımcımıza ’yaşarken öde, yatırımın evin için olsun’ diyoruz.  Nuvo  Dragos’u seçenler yatırımı yaptıkları anda yaşamaya başlayabilecekler ya da kira getirisi de elde edebilecekler. Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektörde genelde temkinli tarafta kalarak, iş yapış şekil ve süreçleriyle rakiplerinden ayrışmakta. Biz hasılat paylaşımlı ya da kat karşılığı inşaat üretmek yöntemleri yerine arsa satın alarak proje geliştirme prensibiyle faaliyet gösteriyoruz. Tercihimiz ve geliştirdiğimiz iş modeli, arazi geliştirme, proje geliştirme ve üretilen ürünlerin bittikten sonra satışıdır.” diye konuştu.


Özderici sözlerine şöyle devam etti, "Maltepe bölgesinde arsa fiyatları metrekaresi 6 bin TL civarında iken biz bitmiş dairelerimizi metrekaresi ortalama 5 bin 800 TL’den satıyoruz. Yatırımcı arsa maliyet fiyatına daire sahibi olmuş oluyor. Bu bizim sağladığımız en önemli avantaj.”

 

Tel : 0216 370 89 89

Web : http://www.nuvodragos.com



 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri