29 / 03 / 2024

İhlas Yapı BizimEvler Projeleriyle 5 bin konut sayısına ulaşıyor!

İhlas Yapı BizimEvler Projeleriyle 5 bin konut sayısına ulaşıyor!

Ispartakule'de her kesime hitap eden yeni konut projeleriyle İhlas Yapı, BizimEvler serisiyle bölgede konut sayısını 5 bine çıkartıyor...


İhlas Yapı, BizimEvler 6 ve 7 ile Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı BizimEvler 6'da dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. 


Satışlar sürüyor 

Bugüne kadar 5 bin 500 BizimEvler projesinde yaşam başlarken, BizimEvler 6 ve 7'nin satışları devam ediyor. İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3.Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, "Yeni Şehir" olarak lanse edilen Ispartakule'yi cazibe merkezi haline getiriyor. 


8 yılda 6 proje

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule'de 8 yılda 6 projeye imza atan ihlas Yapı, yatırımcısına BizimEvler 7 ile yeni bir fırsat daha sunuyor. 532 konut ve 48 ticari ünitenin yer aldığı BizimEvler 7, Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizine hakim bir manzaraya sahip. 


Metroya yürüme mesafesi 

Bizimevler 7'de daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak yatırımcının beğenisine sunuluyor. Metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından da avantajlı bir noktada yer alıyor. Teslimlerin 2017de yapılması hedefleniyor. 


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri