23 / 04 / 2024

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtıldı! 286 bin TL'ye!

 HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtıldı! 286 bin TL'ye!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin tanıtımı bugün yapıldı. Kapılarını ilk olarak İstanbul’da açacak olan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor...


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün Swissotel The Bosphorus'ta-Avendelle CEO'su Terry Hubbard, Etra Holding CEO'su Emrah Çağlayan, Etra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Acıbadem Mobil Genel Müdürü Rasim Topuz'un katılımı ile yapıldı. 


Herkesin hayali aktif, sosyal, dostlarla dolu ve sağlık endişesi olmayan bir emeklilik dönemidir. İşte şimdi tüm bu hayaller, kapılarını ilk olarak İstanbul’da açacak olan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri ile gerçeğe dönüşüyor.  


Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin sakinleri, meyve ve sebzeleri dalından koparacak, müzikten resme hep erteledikleri hobilerini gerçekleştirecek, yenilenme merkezinde yorgunluklarını atarak rahatlayabilecek. Sağlık açısından her türlü detayın bulunduğu HerDem’de, Acıbadem kalitesiyle 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti de sunuluyor. 614 haneye sahip olacak HerDem’de büyüklerimiz keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak.


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde bulunuyor. Burası günlük olarak yapılan hava ölçümlerine göre İstanbul’un en temiz bölgelerinden biri. Öte yandan uluslararası hava ölçüm değerlerinde kabul edilen temizlik sınırı pm2.5 ölçüm endeksine göre 50 birimken, Ortaköy’de bu değer, havanın en kirli olduğu Şubat ayında bile 39 olarak tespit edildi*. TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada bulunan Selimpaşa ulaşım anlamında da çok avantajlı bir konuma sahip. Birkaç yıl içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu da Silivri’de kesişecek. Böylece dört ana aksla şehir merkezine 30 - 40 dakika içerisinde ulaşım sağlanmılş olacak.


 HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtıldı! 286 bin TL


HerDem sakinleri istediklerinde, Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemlerini arkasında medikal koçluk hizmetini alarak da kullanılabilecek


Yaşlı ve kronik hasta bakımı konusunda hizmetler geliştiren ve sunan Acıbadem Mobil Sağlık olarak, HerDem’de de 7 gün 24 saat boyunca, acil ihtiyaçlardan rutin kontrollere kadar her daim büyüklerin yanında olacak.


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde konakların dış bölümü, Türkiye’nin yedi bölgesindeki yöresel konaklardan ilham alınarak tasarlandı.  Hanelerin kapısı, ortak kullanım alanı olarak tasarlanmış üstü açılabilir bir avluya açılırken, böylece komşuluk ilişkilerinin yaşatılması planlanıyor. Bahçede ise her haneye özel bir hobi bahçesi alanı mevcut. Satın alma ve kiralama opsiyonlarının sunulduğu evlerin yanı sıra HerDem sakinlerinin ziyaretçilerini rahatlıkla ağırlayabileceği misafirhaneler de yer alıyor. Bu sayede büyüklerimiz, yakınları, evlatları ve torunlarıyla rahatça vakit geçirip onları diledikleri şekilde misafir edebiliyor.


Güne kuş cıvıltılarıyla başlayacak olan HerDem sakinleri, hobi bahçesinde sebze yetiştirip, kümesten yumurta toplayacak ya da süt sağma imkanına sahip olacak. Evcil hayvanları gezdirmek için özel bir alan oluşturulan köyün içinde huzurun korunması için otomobil kullanılmayacak. Köy içinde ulaşım ise özel olarak getirtilen kullanışlı golf araçlarıyla sağlanmış olacak. HerDem Sağlık Köyleri'nde restoran, kafeterya, kır kahveleri, tiyatro ve sinema salonu, kütüphane, mesleki kurs atölyeleri, market, kuaför, dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzu, masaj terapi, açık ve kapalı spor alanları, tuz odaları, saman odaları, köpek parkı, doğal yürüyüş ve koşu parkurları, 9 delikli golf sahası, botanik parklar ve diğer pek çok şey bulunuyor.


 HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri basına tanıtıldı! 286 bin TL


Köyün içerisinde tarım ve hayvan çiftliği bulunduğu için HerDem sakinleri meyve ve sebzelerini dalından koparıp yiyebilecek, günlük taze süt ve yumurta temin etme imkanına sahip. Hafta sonları torunları yanlarına gelenler ise çocuk parkları, çim oyun sahaları, yöresel mutfaklar, taş fırınlar, piknik alanlarında sevdikleriyle keyifli vakit geçirecek.


Sağlık ve ötesi… Ağrılara iyi gelen sıcak su ve taş yatakları, ebru kursu, saman odaları…


Büyüklerimiz çeşitli sebeplerle şehirde fırsat bulamadıkları aktiviteleri sınırsızca yapma imkanına HerDem’de sahip olacak. Ebru kursu, şapka dikim atölyesi, müzik dersleri, tiyatro, yazlık sinema, havuz kenarındaki kır kahvesi bunlardan sadece birkaçı. Türk kültüründen dünya mutfaklarına uzanan özel lezzetlerin bulunacağı restoranda, köyde yetiştirilen sağlıklı ve doğal ürünler kullanılacak. Spor yapmak isteyenler ise açık havada yürüyüş yapmanın ya da özel sahada golf oynamanın keyfini çıkarma şansına sahip olacak. Ayrıca özel olarak düzenlenecek kültür gezileri de yaşamlarına ayrı bir renk ve keyif de katacak.


Köyün içindeki sosyal tesiste bir de yenilenme merkezi bulunuyor. Bu merkezde, stresten uzaklaştıran Kneipp havuzu, solunum sorunlarına çare olan tuz odaları, sıcaktan bunalmadan sauna etkisi yaşatan saman odaları, ağrılara iyi gelen sıcak su ve taş yatakları, geleneksel Türk hamamı, jakuzili havuzlar ve yüzme havuzu gibi pek çok ayrıcalıklı alan yer alıyor.


Fiyatlar 286 bin TL'den başlangıç gösteriliyor


14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Brüt 60 metrekare olan bağımsız haneler, 1 oda, 1 yaşam alanı (Salon + mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon / terastan meydana geliyor. Satın alma fiyatları 286 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) karşılığında faydalanabiliyor.


Evler eksiksiz mobilyalı ve aksesuarlı teslim edilecek.

-Her hanenin tahsisli kendine ait hobi bahçesi bulunuyor.

-Her konak yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avluya sahip. İç avlular dahi mobilyalı ve televizyonlu olarak kullanıma hazır.


Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4 bin 500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle köyümüzde konaklayabiliyor.


 


Web: http://herdemsyk.com/