29 / 03 / 2024

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü nerede? İşte konum!

 HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü nerede? İşte konum!

Etra Holding tarafından hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatları 286 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor...


 

Lansmanı bugün yapılan  HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 614 hane bulunuyor. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak. 


İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde yer alan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, Etra Holding imzası taşıyor. 


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatları 286 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor. 


Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4 bin 500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle köyde konaklayabiliyor.


Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan Silivri HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nde sakinler, meyve ve sebzeleri dalından koparacak, müzikten resme hep erteledikleri hobilerini gerçekleştirecek, yenilenme merkezinde yorgunluklarını atarak rahatlayabilecek.

 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü nerede? İşte konum!

24 ay sonra teslim edilmesi planlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri;  TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada, birkaç yıl içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede yükseliyor. 


 HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü nerede? İşte konum!


İstanbul merkeze yakın. (50 dakika)

İstanbul’un en çok tercih edilen sayfiye yerlerinden biri.

Havası ve suyu temiz.

İstanbul’un karmaşasından uzak, sakin.

Deniz kenarı beldesi.

 


Satış Ofisi

4. Cadde No:28 Atakent Halkalı 34307 İSTANBUL


 


Tel: 444 67 59

Web: http://herdemsyk.com/

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Konuttimes.com