19 / 04 / 2024

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Etra Holding tarafından hayata geçirilen proje 100 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde evler bölgelere özel olarak tasarlanıyor. Projede yer alan evler Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu olarak isimlendiriliyor.


100 dönüm arazi üzerinde yükselen proje HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı yaşam köyü şeklinde tanıtılıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak.


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 337 bin TL den (KDV Dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor.


Satın almadan konaklamak isteyenler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, aylık 4 bin 500 TL+KDV (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) ücretle köyümüzde konaklayabilecekler.

 

Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemleri bulunan projede teslimler 24 ayda yapılacak.


HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada konumlanıyor. Ayrıca proje birkaç yıl içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede yer alıyor.


 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi!



Tel: 444 67 59

Web: http://herdemsyk.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com