28 / 03 / 2024

HEP İstanbul'da Ramazan'a özel yüzde 20 indirim!

 HEP İstanbul'da Ramazan'a özel yüzde 20 indirim!

Yaşamın tüm güzelliğiyle başladığı HEP İstanbul’da teslimler sürerken HEP İstanbul projesinden Ramazan ayına özel 165 metrekare 3+1 evler yüzde 20 indirimli satılıyor.


Tekfen Gayrimenkul, yaşamın başladığı HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için Ramazan ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 165 m2 3+1 evler için başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasıyla ev alan HEP İstanbullular, evlerinde oturmaya hemen başlayabilecek. Ramazan ayında ev bakmak isteyenleri de düşünen HEP İstanbul, satış ofisini gece 24.00’e kadar açık tutuyor.


Yaşamın tüm güzelliğiyle başladığı HEP İstanbul’da teslimler sürerken, daha çok insanı hayatlarının eviyle buluşturmak için sunulan indirimler ve avantajlı ödeme kampanyaları da devam ediyor.


Haziran ayına özel 165 m2 3+1 evlerde %20 indirim!

Ramazan ayına özel başlatılan kampanyayla HEP İstanbul’da 165 m2 3+1 evler, yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor. Haziran sonuna kadar sürecek indirim kampanyasıyla ev alan HEP İstanbullular, hayatlarının evlerinde 686 bin TL yerine 549.440 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen yaşamaya başlayabilecekler.


Bölgenin en iyi lokasyonunda

Haramidere kavşağında, E-5 ve TEM Otoyolu bağlantı noktasında ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda yer alan HEP İstanbul, güçlü karayolu bağlantılarının yanı sıra Haramidere Sanayi metrobüs durağına ve planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metrosuna da yürüme mesafesinde bulunuyor.


Ramazan ayında HEP İstanbul satış ofisi gece 24.00’e kadar açık!

Ramazan ayı boyunca satış ofisinin gece 24.00’e kadar açık olduğu HEP İstanbul’da avantajlı ödeme fırsatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler HEP İstanbul Satış Ofisi’ni ziyaret edebilecek.



www.hepistanbul.com.tr