28 / 03 / 2024

Helenium Garden'de 69 bin liraya! 5 günde yüzde 20'si satıldı!

 Helenium Garden'de 69 bin liraya! 5 günde yüzde 20'si satıldı!

Başarır İnşaat’ın Helenium Garden projesi satışa çıktığı ilk hafta yoğun ilgi gördü. Başarır İnşaat’ın Kurtköy’de 69 binden başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Helenium Garden projesinin yüzde 20'si 5 günde sahibini buldu...


Gayrimenkulde Helenium serisi altında bir çok konut ve iş merkezi projesine imza atan Başarır İnşaat’ın son projesi yoğun ilgi görüyor. Helenium serisinin son halkasını oluşturan ve insanı doğayla buluşturan konseptiyle adından söz ettiren Helenium Garden projesinin yüzde 20’si 5 gün gibi kısa bir sürede sahibini buldu. 


En Çok İlgiyi stüdyo ve 1+1’ler gördü..

Kurtköy Pendik’te inşa edilmekte olan 280 daireli proje her katı çevreleyen kat bahçeleriyle olduğu kadar ekonomik fiyatlarıyla da huzurlu bir yuvanın kapılarını aralayacak. 69 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede satılan dairelerde yoğunluğu 1+0 ve 1+1 daireler oluşturdu. Stüdyo dairelere de yer veren projede konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor.


2014 sonu Gibi Kısa Bir Sürede Tamamlanacak

Demir çelik sektöründen 2004 yılında konut alanına geçiş yapan Başarır İnşaat’ın son projesi Helenium Garden 11 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilecek. Toplam 4 blokta 280 daireden oluşan Helenium Garden’ın inşaatı önümüzdeki yıl sonu tamamlanacak.


“Kazancı Yüksek bir Yatırım”

Projedeki satış rakamlarını değerlendiren Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır projenin, hem kazancı yüksek bir yatırım, hem de ailesi için sıcak bir yuva arayışında olan herkesi hedeflediğini söyledi.

Teknopark İstanbul ile Bölgenin Kaderi Değişiyor

Alptekin Başarır “Kazançlı bir yatırım, çünkü İstanbul’un cazibe merkezlerinden birinde, havaalanına sadece 5 dakika mesafede... Yatırımcı hem inşaat teslimlerinde sorun yaşamamış güvenilir bir marka tarafından konut alma hem de her geçen gün değerlenen Kurtköy’de 69 bin lira gibi ekonomik fiyatlarla yatırım yapma fırsatını yakalıyor. Kurtköy’de yakın gelecekte Türkiye’nin silikon vadisi Teknopark İstanbul yükselecek. 3 milyon metrekare üzerine kurulacak olan teknoloji üssü 30 bin çalışana da ev sahipliği yapacak, son yıllarda Anadolu yakasının yatırım deposu haline gelen Kurtköy’ün değeri daha da artacak” dedi.


Mimari Tasarımı Doğadan Esinleniyor

Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmak üzere sizleri bekliyor.  Her katında bahçelere yer veren ve 11 bin metrekare arazi üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Kurtköy Pendik’te hayat buluyor.

Anadolu'da 5 koldan ulaşılabilir tek bölge olma özelliği taşıyan Pendik-Kurtköy, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da kolay ulaşılabilir bir merkez olarak öne çıkıyor. Böyle bir merkezde yer alan Helenium Garden, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Bin Metrekarelik Alışveriş Merkezi de Olacak

Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmayı hedefliyor.  40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje bin metrekarelik bir alışveriş merkezine de ev sahipliği yapıyor.


Telefon: 0216 533 81 81

Web Adresi: www.heleniumgarden.com