28 / 03 / 2024

Helenium Garden’da fiyatlar! 69 bin TL'ye! Görücüye çıktı!

 Helenium Garden’da fiyatlar! 69 bin TL'ye! Görücüye çıktı!

Başarır İnşaat yeni projesi Helenium Garden’da konutu bahçeyle buluşturuyor. Helenium Garden’da fiyatlar 69 bin TL'den başlıyor...


Konut sektöründe 2005 yılından bugüne Helenium serisi altında 5 ayrı konut ve iş merkezi projesine imza atan Başarır İnşaat, serinin son halkası Helenium Garden’da insanı doğayla buluşturacak. Pendik’teki 280 daireli proje, her katı çevreleyen kat bahçeleriyle olduğu kadar ekonomik fiyatlarıyla da huzurlu bir yuvanın kapılarını aralayacak.


Demir çelik sektöründen 2004 yılında konut alanına geçiş yapan Başarır İnşaat, son projesi Helenium Garden’ı vitrine çıkardı. Kurtköy Pendik’te 11 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilecek olan Helenium Garden, aynı zamanda şirketin Helenium serisi altında inşa edilen projelerin 6. sı olacak. 

Toplam 4 blokta 280 daireden oluşan Helenium Garden, her katı çevreleyen kat bahçeleri ile bir kez daha insanı doğayla buluşturacak.  69 bin liradan başlayan ekonomik fiyatlarla lansmana çıkan proje, fiyatlarıyla da huzurlu bir evin kapılarını aralayacak.

 Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, temelinde güvenin, içinde mutluluğun, etrafında ise doğanın ve yeşilin olduğu değerler projeler yaratmak üzere yola çıktıklarını, Helenium Garden’ın da bu projelerden biri olduğunu söyledi.

Helenium Garden’ın İstanbul’un cazibe merkezlerinden Kurtköy Pendik’te hayata geçirildiğini belirten Başarır, “Helenium Garden kimleri hedefliyor diye soracak olursanız, ister kazancı yüksek bir yatırım, ister ailesi için sıcak bir yuva arayışında olan herkesi hedefliyor” diye konuştu.


Teknopark İstanbul ile Bölgenin Kaderi Değişiyor

Alptekin Başarır “Kazançlı bir yatırım, çünkü İstanbul’un cazibe merkezlerinden birinde, havaalanına sadece 5 dakika mesafede... Yatırımcı hem inşaat teslimlerinde sorun yaşamamış güvenilir bir marka tarafından konut alma hem de her geçen gün değerlenen Kurtköy’de 69 bin lira gibi ekonomik fiyatlarla yatırım yapma fırsatını yakalıyor. Kurtköy’de yakın gelecekte Türkiye’nin silikon vadisi Teknopark İstanbul yükselecek. 3 milyon metrekare üzerine kurulacak olan teknoloji üssü 30 bin çalışana da ev sahipliği yapacak, son yıllarda Anadolu yakasının yatırım deposu haline gelen Kurtköy’ün değeri daha da artacak” dedi.

Helenium Garden’ın merkezinde insan, çevresinde doğa olduğunu anlatan Alptekin Başarır,  hem yatırım hem marka değeriyle yükselen Helenium Garden’ın 2014 yılı sonunda  tamamlanacağını söyledi.

Mimari Tasarımı Doğadan Esinleniyor

Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmak üzere sizleri bekliyor.  Her katında bahçelere yer veren ve 11 bin metrekare arazi üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Kurtköy Pendik’te hayat buluyor.

Anadolu'da 5 koldan ulaşılabilir tek bölge olma özelliği taşıyan Pendik-Kurtköy, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da kolay ulaşılabilir bir merkez olarak öne çıkıyor. Böyle bir merkezde yer alan Helenium Garden, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mimari tasarımını Metin Bostancıoğlu’nun gerçekleştirdiği Helenium Garden alışveriş ve sosyalleşme ihtiyaçlarına cevap vermek üzere bin metrekarelik bir alışveriş merkezine de ev sahipliği yapıyor.



Helenium Garden’da 69 Bin Liradan Başlayan Fiyat Ayrıcalığı

Geniş sosyal alanlarında havuz,  sauna, botanik bahçeleri ve oyun alanlarına da yer veren Helenium Garden’da satışlar bugün itibariyle başladı. Stüdyo,1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede  konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor. Ortalama metrekare fiyatlarının 1900-2500 TL seviyesinde bulunduğu projede, daire  fiyatları   lansman dönemine özel olarak 69 bin liradan  başlıyor. 

BAŞARIR İNŞAAT HAKKINDA

1995’ten bu yana faaliyet gösteren Başarır İnşaat, demir çelik sektörüyle başladığı yolculuğunu kurumsal portföyüne inşaat sektörünü de dahil ederek sürdürüyor. Endüstri alanındaki zengin tecrübesi ile inşaat sektöründe fark yaratan projelere imza atan Başarır İnşaat, Türkiye’ye enerji katan üç ayrı hidroelektrik santralinin yanı sıra, finans dünyasının gözbebeği iş merkezleri ile A ve B tipi konutlar, A tipi villalar içeren konut projeleri gerçekleştirdi. 2004 yılından bugüne kadar 2000’in üzerinde konutun yapımını tamamladı. Bu rakam halen devam etmekte olan ve başlayacak projelerle birlikte 3000’ü bulacak.  

Kente değer, yaşama keyif katma parolası ile hareket eden şirket kısa sürede Helenium serisinde 5 ayrı projeye, yanı sıra da Merit Life Göl Konakları, Talya Konakları isimli konut projelerine, Başarır Plaza, Demirtaş İş Merkezi, Kartal İş Merkezi isimli iş merkezlerine imza atarken,  şimdi de insanı doğayla buluşturan Helenium Garden projesinin inşaat ve satışına başladı.


Telefon: 216 702 10 00

Web adresi: www.heleniumgarden.com