27 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0.89 sabit faiz kampanyası!

 Evimiz Kocaeli'de yüzde 0.89 sabit faiz kampanyası!

Evimiz Kocaeli projesinde ev sahibi olmak isteyenler için son derece cazip fırsatlar sunan kampanya mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yüzde 0.89'luk faiz oranı ise sadece kısa süre için geçerli olacak.



Pekdemir İnşaat'ın 936 konutluk dev projesi Evimiz Kocaeli'nde çok kısa bir süre için geçerli aylık yüzde 0.89 sabit faizli kampanya büyük ilgi görüyor. Sıfır peşinatlı kampanyada ayrıca, 20 ay eşit taksitlerle peşin fiyatına, vade farksız ev sahibi olabilmek de mümkün.


Yasamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak. 


Mert Pekdemir: "Kalite ve güvenle gelen 70 yıl" Çok az şirkete kısmet olan bir ayrıcalığın ifadesi 70 yıllık bir tarihi mirasa sahip olmak. 

1944 yılında İsmail Pekdemir tarafından kurulan Pekdemir inşaat, olağanüstü dönemlerde dahi kesintiye uğramadan devam eden bir başarı öyküsünün ifadesi. İkinci kuşağın ardından bugün üçüncü kuşak yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Pekdemir, ülkemiz inşaat sektörünün de en köklü şirketleri arasında. 


Kocaeli merkezli olmakla birlikte Pekdemir'i 70 yıla taşıyan ve bölgesel bir marka haline getiren temel kavramlar ise kalite ve güven. 

Kurumsal saygınlığını en değerli varlığı olarak gören, müşteri memnuniyetini esas alan, kaliteden ödün vermeyen iş yapış felsefesiyle Pekdemir, bölgesinde saygınlık uyandıran, güvenin sembolü haline gelmeyi başarmış bir şirket. 


Bugüne kadar Kocaeli başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde, farklı nitelikte çok sayıda projeye imza atan Pekdemir, kentimize, bölgemize ve ülkemize değer katacak, insanların yaşam kalitesini ve standartlarını yükseltecek yeni projelerle daha nice yıllar Türkiye'nin hizmetinde olmaya devam edecek. 

 

Pekdemir İnşaat'ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı son kampanya büyük ilgi uyandırdı. Sıfır peşinatla cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyada, özellikle aylık yüzde 0.89'luk sabit faiz uygulamasına ilgi yoğun. Çok kısa süre için geçerli olan bu faiz uygulamasından yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. 

Kocaeli'nin 936 konutluk en büyük konut projesinde mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada sunulan alternatif ödeme seçeneklerinde peşinat talep edilmiyor. İsteyen, faiz farkı olmaksızın, beğendiği evin peşin fiyatını 20 ay taksite bölerek ev sahibi olabilecek. Banka kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler ise hem aylık yüzde 0.89 sabit faiz oranıyla kredi kullanabilecek hem de peşinatı tam bir yıl öteleyebilecek. Ancak, şirket yetkilileri, bu faiz oranının çok kısa bir süre için geçerli olduğunu özellikle vurguluyorlar. 


Pekdemir İnşaat'ın bu kampanyası, Pekdemir kalitesini ilk kez bir projede bu kadar ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı sağlarken, gerçek anlamda bir aile sitesi olacak Evimiz Kocaeli'nde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 


Kocaeli'nin yükselen trendiyle dikkat çeken, yaşamak ve yatırım için en çok tercih edilen bölgelerinden Başiskele'de inşa edilen projede konutlar Temmuz 2015 tarihinden itibaren sahiplerine teslim Evimiz Kocaeli'nde 0,89 sabit faizli kampanya Bu fırsat kaçmaz edilmeye başlanacak. 

İster yaşamak ister yatırım amaçlı, bu görkemli projede ev sahibi olmak isteyenler için son derece cazip fırsatlar sunan kampanya mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yüzde 0.89'luk faiz oranı ise sadece kısa süre için geçerli olacak. 


Pekdemir 70. Yılımızın gurur projesi Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kampanyanın başlamasıyla birlikte satış ofisinin ziyaretçi akınına uğradığını belirterek, "Kampanyamıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Kampanyanın başlamasından bu yana geçen kısa sürede çok sayıda yeni müşterimiz oldu, Evimiz Kocaeli ailesi yeni üyeler kazandı" dedi. Evimiz Kocaeli'nin, 70'inci yılını kutlayan Pekdemir İnşaat'ın gurur ve prestij projesi olduğunu vurgulayan Pekdemir, sözlerini şöylesürdürdü: "Projemizin ilk lansmanım yaptığımız Mart 2013 tarihinden bu yana yaklaşık 11 ay geçti. Kocaeli halkı ilk günden itibaren projemize yoğun ilgi gösterdi. Hatta, ilk etaba gösterilen yoğun ilgi ve ikinci etaba yönelik yüksek talep üzerine ikinci etabın satışına planlanandan çok daha önce başladık. Kimileri bu yeni yaşam alanmın bir parçası olmak, kimileri yatırım amaçlı olmak üzere projemizde ev sahibi oldular. Biz de Pekdemir kalitesini oldukça makul fiyatlarla satışa sunarak, Pekdemir'den ev sahibi olmak isteyenlerin işini kolaylaştırdık. 

Pekdemir'e güvenen ve projemize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz." Evimiz Kocaeli'nin, özellikle aileler için donanımlı ve konforlu bir yaşam alanı olacağına dikkat çeken Pekdemir, 70'inci yılı taçlandıran projenin, insanlara güven, huzur ve keyifli bir ortam sunması için her şeyin düşünüldüğünü belirtti. 


İnşaatta geceli gündüzlü çalışma Kaliteye ve zamanında teslime verdiği önemle tanınan Pekdemir İnşaat'ın "70. yıl gurur projesi"olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli'nde Haziran 2013 tarihinde başlayan inşaat çalışmaları, yaklaşık 500 işçinin geceli gündüzlü çalışmasıyla hızla devam ediyor. Projedeki inşaat çalışmalarının seyri, her ay çekilen hava fotoğraflarının yayınlandığı projenin cvimizkocaeh.com adresli web sitesinden aylık olarak izlenebiliyor. 



122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen, 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olacak Yüksek yatırım potansiyeliyle de dikkat çeken projede, bölge illerinin yam sıra İstanbul, Ankara, Bursa ve Adapazan'ndan da çok sayıda kişi konut satın almış durumda. 

101 bin liradan başlayan fiyatlar Kaliteden ödün vermemeyi temel iş felsefesi haline getiren Pekdemir imzalı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 büyüklüğe sahip konutların 101 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta olduğu projede, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Milliyet Marmara





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri