20 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli teslimleri başladı!

Evimiz Kocaeli teslimleri başladı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı. Tamamlanan projede her daire sahibi, satış sözleşmesinde yazan tarihte, randevulu olarak dairesini teslim alıyor...


Site tüm tesisleriyle birlikte Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi (YKS) tarafından ilk günden itibaren profesyonelce yönetiliyor. Daire sahipleri de, istek ve taleplerini, Pekdemir Güvence Sistemi kapsamında internet üzerinden, ilgili birimlere bir tıkla bildirebiliyorlar. Temizliği dahi yapılmış dairelerden satışı devam edenlerin fiyatları, 2+1’lerde 158 bin lira, 3+1’lerde  164 bin lira ve 4+1’lerde 269 bin liradan başlıyor.


Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir, “70. Yıl Gurur Projesi” olarak gerçekleştirdiği Evimiz Kocaeli’de, konut alanların satış sonrası “müşteri memnuniyeti” için, taşındıkları günden itibaren tüm yaşamlarını, üçlü sacayağı sistemiyle, en başından planlıyor.

Pekdemir’in 3 kuşak boyunca koruduğu güven ve kaliteye dayalı kurumsal geleneklerini, müşterilerinin tamamlanan önceki projelerinden bildiklerini belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Evimiz Kocaeli’de daire sahipleri, aylar öncesinden sözleşmelerinde yazılı olan, yeni evlerine taşınacakları tarihe göre, nikah günü alıyor, kira kontratlarını sonlandırıyor ya da boşaltacakları evleri alanlara gönül rahatlığıyla tahliye taahhüdünde bulunuyorlar” diyor. Pekdemir İnşaat’ın, tedarikçileri ve devlete olan ödemelerinden, inşaatını gerçekleştirdiği bina ve projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurgulayan Mert Pekdemir, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük konut projesini de, ortalama günde 1,3 konut yaparak, tam gününde ve hiçbir eksiği kalmadan tamamlamış oluyoruz. 70 yıl boyunca oluşturduğumuz güven kredisi sayesinde, Evimiz Kocaeli’de de, tek etapta Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olmasına rağmen, maliyetlerimizi en doğru, satışlarımızı en hızlı seviyeye çekebildik” şeklinde konuşuyor.

 

Profesyonel site yönetimi hazır

Dairelerini satın alırken imzaladıkları satış sözleşmesinde yazan tarihlerde, satış temsilcileriyle randevulaşıp, birlikte dairelerini inceleyerek teslim alan konut sahiplerine, içinde gerekli tüm bilgi ve belgelerin yer alacağı bir daire teslim seti veriliyor.  Site, Yapı Kredi Koray ortaklığı ile faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen tesis yönetim şirketlerinden YKS tarafından, ilk dairenin teslim tarihinden itibaren, güvenlikten sosyal tesislere kadar her noktasında profesyonel bir ekiple yönetiliyor.

Daire sahiplerinin, dairelerinde teslim sonrası dönemde bir eksiklik ya da aksaklık belirlemeleri halinde ise, Pekdemir Güvence Sistemi devreye giriyor. Daire teslimi sırasında, kendilerine verilecek olan daire teslim setinde, tapu, iskan, DASK gibi gerekli tüm belgelerle birlikte, içinde site yönetim planı ve Pekdemir Güvence Sistemi’nden yararlanma koşullarının da yer aldığı Evimiz Kocaeli Yaşam Kılavuzu kitabını da teslim alan konut sahipleri, hiçbir zorlukla karşılaşmadan yeni evlerinde, yeni yaşamlarına başlıyorlar.  Dairelerini teslim aldıktan sonra internet üzerinden sisteme kayıt yaptıran daire sahipleri ya da kiracılar, Pekdemir Güvence Sistemi’nin, bugüne kadar daha çok bankalarda kullanılan ve inşaat sektöründe örneğine pek rastlanmayan web tabanlı Müşteri İstek - Şikayet yazılım altyapısı sayesinde, istek ve taleplerini internet üzerinden bir tıkla ilgili birimlere bildirebiliyorlar. Gelen başvurular, değerlendirildikten sonra , başvuru sahipleri e-mail ya da SMS ile yanıtlanıyor. Gerektiğinde, Pekdemir İnşaat’ın uzman Güvence Timi elemanları, makul süreler içinde eksiklik ve aksaklıkları gideriyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler