19 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim?

 Evimiz Kocaeli ne zaman teslim?

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele'de konumlandırılıyor...


Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele'de hayata geçirilen Evimiz Kocaeli Projesi, Kocaeli'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesi olarak yükseliyor. 


Peki Evimiz Kocaeli ne zaman teslim edilecek?


122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 4 katlı binalar halinde yükselen Evimiz Kocaeli Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 91 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor.


Yüzde 75'i yeşil alanlara ayrılan Evimiz Kocaeli Projesi'nin şehir merkezine uzaklığı 7 dakika. Sosyal olanaklara da genişyer verilen projede, kafe, dinlenme alanları, 


toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis bulunuyor.


Evimiz Kocaeli ne zaman teslim?


Evimiz Kocaeli ne zaman teslim? sorusunun yanıtı 1 Temmuz 2015 tarihi. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve 150 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje oldukça yoğun ilgi görüyor.