27 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli projesinde 79 bin TL'ye! Satışlar başladı!

 Evimiz Kocaeli projesinde 79 bin TL'ye! Satışlar başladı!

Pekdemir İnşaat’ın 936 konutluk 70’inciyıl gurur projesi “Evimiz Kocaeli” konutlarının satışına başlandı. Kocaeli’degünlerdir merakla beklenen ve Pekdemir kalitesinin ilk kez bu kadar ekonomikfiyatlarla satışa sunulduğu projede ilk etapta 360 konutun satışı yapılacak...


70 yıla yaklaşan tarihiyleTürkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’ninBaşiskele bölgesinde hayata geçireceği 150 milyon liralık yatırım değerine sahip, 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesi, bugün (20 Mart) Satış Ofisi’nde düzenlenenbir basın toplantısıyla satışa sunuldu.


Kocaeli’de büyük bir ilgi ve merakla beklenen Pekdemir’in 70. yıl gurur projesinde ilk etapta 360 konut satıştaolacak. Projede lansmana özel fiyatlar, 2+1 daireler için 79 bin liradanbaşlıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip altı farklı tip konutun bulunduğu “EvimizKocaeli” projesinde 3+1 daireler 130 bin, 4+1 dairelerise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede aylıkaidatlar ise 110-120 lira aralığında olacak.


Kocaeli halkının yakından bildiği Pekdemirİnşaat’ın yüksek kalite standartlarını çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyan vemimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı sunan proje,Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olma özelliği taşıyor.


Lansman fiyatları;

2+1 daireler 79 bin TL,

3+1 daireler 130 bin TL,

4+1 daireler 199 bin TL.


Ø Pekdemir’in 70. Yıl Gurur Projesi


Basın toplantısının açılışını yapan Pekdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı SamiPekdemir, 1944 yılında babası İsmail Pekdemir tarafından kurulan Pekdemirİnşaat’ın bugüne kadar pek çoğu Kocaeli’de olmak üzere, İstanbul, Ankara,Eskişehir, Bilecik gibi kentlerde konut, resmi binalar, okullar,ticari binalar, gölet, dere ıslahı, köprü, restorasyon, iskele gibi farklıprojeler gerçekleştirdiğini söyledi. Sami Pekdemir, “Pekdemir İnşaat, kalitedenödün vermeyen iş yapışfelsefesi ve zamanında teslim politikasıyla bölgesinde kalite ve güveninsembolü olmuş, bölgesel bir marka haline gelmeyi başarmış bir şirkettir. 936aileyi daha ev sahibi yapacak olmaktan mutluyuz. Yılların birikimi üzerindeyükselen ve 70. yıl gurur projemiz olarak tanımladığımız Evimiz Kocaeliprojesinin, Kocaeli’ne ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.


Ø 79 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla 360 konut satışta


Basın toplantısında projenintanıtımını yapan ve satış kampanyası hakkında bilgi veren Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etapta 360 konutunsatışa sunulduğu projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan altı farklı tipte dairebulunduğunu belirtti. Büyüklüğü 91-113 metrekare arasında değişen 2+1konutların 79 bin liradan başlayan çok özel lansman fiyatlarıyla satışasunulduğunu belirten Pekdemir, bu fiyatlarla “Evimiz Kocaeli” projesinde kolaylıklakonut sahibi olabilme imkanı sunduklarını ifade etti.

Projede yer alan ve büyüklüğü 132metrekareden başlayan 3+1 konutların 130 bin liradan, 193 metrekarelik 4+1konutların ise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu kaydedenPekdemir, bu fiyatlarla aylık düzenli aile geliri 2 bin 500 liranın üzerindeolan her ailenin bu yaşamın bir parçası haline gelebileceğini vurguladı.


Ø Avantajlı ödeme modeli, yüksek yatırım değeri


Örnek bir ödeme modeli vererek satınalma kolaylığını anlatan Mert Pekdemir, başlangıçta yüzde 1 peşinat verilerekve yüzde 25’lik peşinatın kalan tutarının 24 aya bölündüğü bir ödeme sistemde,79 bin liralık bir konut için 10 yıl vadeli aylık 735 lira ödeme yapılarakkonut satın alınabileceğini ifade etti. Pekdemir, “Pekdemir kalitesi özelliklebölge halkı tarafından çok iyi bilinir. Kocaeli halkına, Pekdemir’in yüksekkalite standartlarına ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla sahip olabilmefırsatı sunuyoruz. Ancak, önemle vurgulamak isteriz ki, bu satış fiyatlarısadece lansmana özel fiyatlardır. Dolayısıyla erken davrananlar daha avantajlıolacaklar” dedi.

Aylık aidatların 110-120 liraaralığında olacağının altını çizen Pekdemir, “Evimiz Kocaeli projesi,mimarisinden peyzajına, sosyal donatılarından satış fiyatına ve aidat tutarınakadar halkın beklentilerine uygun bir proje olarak şekillendi. 2015 yılındateslim edeceğimiz konutlar için söz sırası şimdi bölge halkında” şeklindekonuştu.


Pekdemir, “Evimiz Kocaeli” projesindeayrıca Akbank, Finansbank, ING Bank, İş Bankası ve Yapı Kredi bankalarıyla daişbirliği yaptıklarını, bu bankaların konut satın almak isteyenlere özelavantajlarla kredi imkanı sağlayacaklarını hatırlattı.


Projenin konut sahibi olmakisteyenler için olduğu kadar yüksek değer artışı potansiyeliyle yatırımcılariçin de önemli bir fırsat sunduğuna dikkat çeken Mert Pekdemir, sadeceKocaeli’den değil, bölge illerinden ve hatta İstanbul’dan da yatırımcı çekmeyihedeflediklerini söyledi.


Ø Şehir merkezine 7 dakika mesafede sıcak bir aile sitesi


Mert Pekdemir’in verdiği bilgileregöre, yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, Pekdemir güvence sistemineuygun olarak inşa edilecek proje, Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskelebölgesinin panoramik şehir ve körfez manzaralı en güzel noktasında bulunuyor.


Şehir merkezine sadece yedi dakikalıkmesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyondahayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetikmimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyaldonatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları,fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaşgrubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyükbir sosyal tesis yer alıyor.


2 bin metrekarelik dev bir göletin deiçinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki basketbol sahası,görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışınınbirer ürünü.


Profesyonel bir site yönetimininişbaşında olacağı “Evimiz Kocaeli” projesi, 7x24 kameralı güvenlik sisteminesahip proje, radye temel üzerine betornarme karkas olarak inşa edilecek.Mükemmel mantolama sistemi, ısı ve su yalıtımıyla enerji ve ekonomide tasarruf imkanı sunan projede konutlarda kombili ısınma sistemi, salon ve tüm odalardalaminat parke, mutfak, banyo, balkon ve teraslarda seramik bulunuyor.Mutfaklarında eviye, ocak ve davlumbazı da hazır olarak teslim edilecek projedeher eve özel araç park yerinin olacağı açık ve kapalı otoparkların yanı sıramisafirler için de otopark düşünüldü.