21 / 09 / 2024

Dünya'nın takip ettiği şehir City Center'da metrekaresi 1.750 dolar!

 Dünya'nın takip ettiği şehir City Center'da metrekaresi 1.750 dolar!

City Center Özyurt ve Bahar İnşaat tarafından dünden bugüne medeniyetlerin beşiği olan bir kent olan İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılıyor. Projede metrekare fiyatları 1.750 dolardan başlıyor...


City Center Esenyurt projesi, dünden bugüne medeniyetlerin beşiği olan bir kent, İstanbul'da Özyurt ve Bahar İnşaat tarafından inşa ediliyor. İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan City Cencer Esenyurt, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor. 


Karma bir proje olarak yükselen City Center Esenyurt, bir şehir merkezi kamu hizmetleri ile vatandaşları bir araya getirecek. Projede; rezidans, ofis ve AVM alanları, hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası bulunuyor.


Dünya'nın takip ettiği şehir City Center'da metrekaresi 1.750 dolar!


City Center Esenyurt fiyatlar!


City Center Esenyurt fiyatlar ına göre projede metrekare fiyatı 1.750 dolardan başlıyor.


City Center Esenyurt teslim!


Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı City Center Esenyurt projesi, Namık Kemal Mahallesi Doğan Araslı Caddesi üzerinde yer alıyor.


City Center Esenyurt ödeme seçenekleri ne göre projede bir çok altertnatif bulunuyor. Projede ister firma bünyesindeki ödeme seçenekleri ile, isterseniz de banka kredisi ile ödeme yapabiliyorsunuz.


City Center Esenyurt adres;


Esenyurt City Center adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. No:79  Esenyurt/ İSTANBUL, TÜRKİYE 


City Center Esenyurt iletişim;


City Center Esenyurt Web adresi: www.citycenteresenyurt.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com