28 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat projelerinde yıl sonu fırsatı!

Dumankaya İnşaat projelerinde yıl sonu fırsatı!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor...


Yeni Nesil Bir Çalışma Ortamı: Flex Offıce Bahçeşehir


Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında; Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği yeni yaşam merkezinde klasik iş ortamı anlayışını tamamen ortadan kaldıran Bahçeşehir Flex Office’de daire sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0 faiz ve sıfır peşinat fırsatları sunuluyor.


Dumankaya İnşaat’ın sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir’de home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer alacak bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir boyut getirecek olan projede, bireylerin yoğunlaşarak çalışabilecekleri, 7/24 açık konforlu bir alan da bulunuyor.


Şehrin Ahengini Ritim İstanbul İle Yakalayın

İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler için Dumankaya İnşaat, proje kapsamında 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuyor.


Rezidans, home Office, ticari ofis ve mağazalar olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşan proje, İstanbul‘un iş, yaşam ve kültür merkezlerinden biri olmaya hazırlanan Maltepe’de yükseliyor. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile Maltepe’nin çehresini değiştirecek projede, cadde mağazaları, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi, ofis ve bürolar gibi özel alanlar bulunuyor.


Butik Bir Yaşam Alanı: Dumankaya Horizon

Dumankaya’nın yıl sonu kampanyası kapsamında, Anadolu Yakası’nın prestij hattı sahil yolundaki lüks yalı dairelerini bir araya getiren Dumankaya Horizon’da ise uygun ödeme koşulları ve 120 aya aran vade seçenekleri bulunuyor. Denize sıfır konumda, içerisinde butik AVM’si ve lüks standartları ile ayrıcalıklı bir yaşam sunan Dumankaya Horizon’da hemen daire ve tapu teslimi gerçekleştiriliyor.


Kartal’da bulunan proje, son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Proje bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Adalar manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde daha şimdiden bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri konumunda.


31 Aralık 2015’e kadar geçerli olacak kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilinir.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri