28 / 04 / 2024

Demir romance projesi

Demir Romance Projesi'nde konut kredi faizleri 0,99'a sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı...

Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 776 daire, 28 villa ve 60 ticari birim yer alıyor. Peki Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance projesi teslimleri ne zaman?

Demir Romance projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesi teslimleri ne zaman?

Demir Romance projesi satılık!

Demir Romance projesi satılık daire tiplerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede dairelerin satış süreci sürüyor.

Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyat!

Satış süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 776 daireden oluşan Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Demir Romance iletişim!

Demir Romance projesi İstanbul Beylikdüzü'nde 37 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Daire büyüklükleri 66 - 229 metrekare arasında değişen Demir Romance iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance projesi!

Beylikdüzü Demir Romance projesi teslimler 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.

Demir Romance'ta yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat!

Yüzde 5 peşinat avantajı da devam eden projede 11 bin 800 TL peşinat, aylık 2 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Demir Romance, yatırımcısına yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde yükselen Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde % 80 kazanç sağlıyor.

Romance Demir İnşaat'ta fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

2015 yılında teslim edilecek olan Beylikdüzü Demir Romance projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Romance Demir İnşaat'ta fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daire alanlara Sevgililer Günü sürprizi hazırladı. Şirket 14-16 Şubat arası boğaza nazır yemeğe davet ediyor. Daire fiyatlarının ise 226 bin TL'den başlıyor...

Demir Romance Beylikdüzü fiyat!

Demir Romance Beylikdüzü fiyat kapsamında satışa sunulan dairelerin minimum fiyatı 218 bin TL olarak belirlendi. Projede 14 Ocak tarifine kadar devam edecek 5 bin TL tatil hediye çeki kampanyası bulunuyor...

Demir Romance görselleri!

Beylikdüzü Demir Romance Konutlarında daireler 2 bin 750 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Demir Romance görselleri haberimizin devamında yer alıyor.

Demir Romance fiyatları! 179 bin 400 liraya!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesinde 1 oda 1 salondan 4 buçuk oda 1 salona kadar bir çok daire seçeneği bulunuyor. İşte Demir Romance fiyatları...

Demir Romance'ın büyülü dünyasında 179 bin 400 liraya!

Demir İnşaat tarafından 7 bloklu bir proje olarak Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance'ın büyülü dünyasında 179 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla...