04 / 05 / 2024

Bursa Modern Projesi yüzde 10 fiyat avantajı sunuyor!

Bursa Modern Projesi yüzde 10 fiyat avantajı sunuyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi olan ve Sinpaş GYO tarafından yükselen Sinpaş Bursa Modern yoğun ilgi gören kampanyası ‘Çok Net’ ile yatırımcının stresine son veriyor...


Euro ve dolar zirvede olur, borsa düşer, altın değer kaybeder. Piyasalar bazen de tam tersine döner. Stresin, kaybetmenin olmadığı bir yatırıma, Bursa Modern ‘e gelin. Bundan sonra kazanmaya Sinpaş GYO ile başlayın! Kafanız rahat, kazancınız sürekli olsun. Siz de %10 fiyat avantajıyla evinizi alın, ister kiraya verin ister keyfini hemen yaşamaya başlayın. 30 Ekim’e kadar sürecek olan bu ‘Çok Net’ yatırım fırsatlarını kaçırmayın. 


En büyük konut projesi 


Sinpaş GYO Bursa Modern, bugüne kadar Bursa’da gerçekleştirilmiş en büyük konut projesi özelliğini taşıyor. Yaklaşık 232.000 m2 kare alan üzerine inşa edilen Bursa Modern; yerleşimi modern alt yapısı, yapay göletlerle taçlanmış peyzajı, üstün nitelikli konutları, açık /kapalı otoparkları, şehir meydanı, sadece yetişkinler için değil, gençler ve çocuklara yönelik spor tesisleriyle, rekreasyon alanlarıyla Bursa’nın yeni çekim merkezi.


SİNPAŞ GYO Hakkında


Türkiye’nin İMKB’de işlem gören ve % 49’u halka açık şirketi Sinpaş GYO, imza attığı her konut projesinde müşterilerine ve hissedarlarına kazançlı yatırımlar sunuyor. Daima yenilikçi ve modern projelere imza atan Sinpaş GYO’nun, İstanbul’da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010; Bursa’da Bursa Modern, Ankara’da İncek Life olmak üzere satışı süren 5 projesi, satışı ve inşaatı tamamlanan 3 proje olmak üzere toplam 8 projesi bulunuyor.


Telefon : 0224 233 56 26 

Web Adresi: www.sinpasbursamodern.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri