29 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi doğrultusunda projedeki konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...


Bulvar İstanbul fiyat listesi bilgileri haberimizin devamın da yer alıyor. Zengin sosyal imkanlara da yer verilen projede, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları,  spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası gibi olanaklar bulunuyor.


Bulvar İstanbul teslim tarihi


Bulvar İstanbul, Avrupa Yakası Başakşehir'de Özkar ve Özülke İnşaat ortak girişimi ile yükseliyor. Projedeki dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek.


Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri


Bulvar İstanbul Kayaşehir, toplam 1.500 adet daireden meydana geliyor. 15 konut bloğu ve 1 adet rezidans bloğu olarak planlanan proje banka kredisi kullanımına uygun.


Bulvar İstanbul Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri ile yükseliyor.


Bulvar İstanbul fiyat listesi


Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL'den başlıyor. Proje Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede yer alıyor.


Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Gizem Çelik/Konuttimes.com