25 / 04 / 2024

Bulvar istanbul ödeme seçenekleri

İşte Şubat ayı konut kampanyaları!

İnşaat firmaları Şubat ayında kampanya seçeneklerine hız kazandırdı. İşte Şubat ayı konut kampanyaları...

Bulvar İstanbul'da fiyatlar 364 bin TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul'da fiyatlar 364 bin TL'den başlıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 2+1'den 5+1'e kadar 1.555 tane daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla!

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Dairelerin 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede dairelerin maksimum fiyatı 1 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri!

Bulvar İstanbul fiyatları 308 bin TL'den başlıyor ve Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri çerçevesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri..

Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içine yer alıyor. 1.500 daireden oluşan projede daire alanları 113 metrekare ile 276 metrekare arasında değişiyor.

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri!

Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projenin detaylı ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi doğrultusunda projedeki konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...