29 / 03 / 2024

Arista Bomonti'nin boğaz ve Haliç manzaralı ofislerinde metrekaresi 6 bin 375 dolara!

 Arista Bomonti'nin boğaz ve Haliç manzaralı ofislerinde metrekaresi 6 bin 375 dolara!

Mayıs 2011 sonunda satışa çıkan Arista Bomonti Business’da yer alan ofislerin tamamı satıldı. Şimdi ise Arista Bomonti Business’ın eşsiz İstanbul manzaralı ofisleri satışa çıkıyor


İstanbul’un son dönemlerde en gözde bölgesi olan Bomonti’de yer alan Arista Bomonti Business,  60 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Mayıs 2011 sonunda satışa çıkan Arista Bomonti Business’da yer alan ofislerin tamamı satıldı. Şimdi ise Arista Bomonti Business’ın eşsiz İstanbul manzaralı ofisleri satışa çıkıyor. İşinizi keyfe dönüştürmek ve Arista’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden yaralanmak için Arista Bomonti Business’daki son ofisleri kaçırmayın.


Tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapılan Arista Bomonti Business, 28 kattan oluşuyor. Projenin son etabında satışa çıkarılan Boğaz manzaralı ofisler 177 metrekareden başlayarak 783 metrekareye kadar kullanılabilir alana sahip. Ofisler 177 metrekare çeyrek kat olarak ya da birleştirilerek daha büyük metrekarelerde kullanılabiliyor. Şehir, eski İstanbul, Haliç ve Boğaz manzarasına sahip ofislerin metrekaresi kdv dahil 6375-8375 dolar arasında satışa sunuluyor. 


Arista Bomonti Business Hakkında 


Arista  Bomonti Business projesi ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı üzerine kurulu bir hizmet anlayışı projesi. Arista Life Club, Arista Gayrimenkul tarafından kurulacak bir vakıf anlayışı ile hizmet verecek bir proje. Vakıf diyoruz çünkü kar amacı gütmeyen yaptığı hizmetleri de sadece maliyetine faturalandıran bir kuruluş. Arista Life’ın da temelini bu hizmet anlayışı oluşturuyor. 


Ofis yaşamına yeni bir anlayış getiren Arista Bomonti projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak. Arista Gayrimenkul, ilk etapta bu projeye 2 adet Mercedes Benz, 1 adet Rolls Royce, deniz ulaşımlarını sağlamak için 2 adet 12 metrelik tekne bağışlayacak. 


Arista Life Club, üyeleri arasında sosyal bir ağ oluşturmayı da hedefliyor. Arista Bomonti Business projesine

baktığınızda etrafında yapılan yeni konutları ve gelişen bir semt olarak Bomonti'yi göreceksiniz. Göremeyeceğiniz tek şey Arista Bomonti Business içeriğinde ve kalitesinde yapılan ofis binası... 

Hiç bir kâr amacı gütmeden, sadece toplu satın alma ile fiyatları inanılmayacak kadar aşağıya çekilen her

türlü hizmetten yararlanabileceğiniz Arista Life’ın hizmetleri arasında ise Back-Up’ın kurumsal markası Back-Up

Concierge’da bulunuyor. Bu da Arista Life’ın Türkiye genelindeki yüzbinlerce üyesine, karşılaştıkları her

sorunda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunma imkânı tanıyor. Hatta 7 gün 24 saat özel hattından ulaşacağınız kişisel asistanınızdan, dilediğiniz taktirde Arista Bomonti Business çatısı altında hizmet alabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı şekilde Arista Life üyelerini birbirinden farklı pek çok kişisel hizmet alma, organizasyonel hizmetlerden yararlanma ve bilgilendirme hizmetlerinden dilediğini talep etme ayrıcalığı da bekliyor. Arista Life üyeleri 20 TL karşılığında lüks araçları kiralayabilecek veya 10 TL karşılığında deniz taksi hizmetinden faydalanabilecek. Ayrıca üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel şoför tahsis edilecek ve sadece maliyet faturasını hizmetten yararlananlara iletilecek. 


Arista, kurduğu sistem ile yatırımcıya ve oturumcuya para kazandıracak ve iş hayatının gereksiz ve masraflı tüm yüklerinden sizi arındıracak.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler