29 / 03 / 2024

Arista Business'ta ofislerin metrekaresi 5 bin 950 dolar!

 Arista Business'ta ofislerin metrekaresi 5 bin 950 dolar!

Ar Grup'un İstanbul Şişli'de inşa ettiği Arista Bomonti Business projesinde ofisler 5 bin 950 dolarlık metrekare birim fiyatı ile satışta


Ar Grup tarafından Şişli Bomnoti'de 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Arista Bomonti Business projesinin tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından gerçekleştirildi. 28 katlı ve 102 metre yüksekliğe sahip tek bloktan meydana gelen Arista Bomonti'de 85 adet ofis yer alıyor. 

Projede 4 kat otopark alanı ve 21 kat ofis alanlarına ayrılırken alanları 250 metrekare ile 1.169 metrekare arasında değişiklik gösteren ofislerin satışı devam ediyor. 

Arista Bomonti'de ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 950 dolar ile 8 bin dolar arasında değişiyor. Projenin ödeme planında firma bünyesinde sunulan vade imkanlarının yanı sıra banka kredisi de kullanılabiliyor.

Ofislerin Aralık 2012 ve Ocak 2013 tarihlerinde sahiplerine teslim edilmesinin hedeflendiği Arista Bomonti Business projesinde tamamlanan kaba inşaatın ardından dış cephe kaplama çalışmaları devam ediyor.

Rolls Royce, Mercedez Benz ve jet motorlu sürat teknesi ile ulaşım imkanının bulunduğu projede  yer alan Back-Up hizmeti ile seyahat, hukuk, eğlence, peyzaj ve stil danışmanlığı gibi olanaklardın yanı sıra resepsiyon, kuaför, baskı merkezi, restaurant, ortak kullanıma açık toplantı odaları, dijital dosyalama merkezi ve fitness merkezi gibi hizmet birimleri de yer alıyor.


444 44 96

http://www.aristalife.com/

Gülay ODABAŞI