28 / 04 / 2024

Arista Bomonti Business'da son 5 ofis! Metrekaresi 4 bin dolara!

Arista Bomonti Business'da son 5 ofis! Metrekaresi 4 bin dolara!

AR Şirketler Grubu'nun .inşaat sektöründeki ilk projesi Arista Bomonti Business'in tamamına yakını satıldı. Türkiye 'de değil dünyada ilk olan yeni uygulamalar ile ofis anlayışına yeni bir boyut getiren Arista Bomonti Business 'da son 5 ofis dairesi sahip


 İstanbul'un son dönemlerde en gözde bölgesi olan Bomonti'de yer alan Arista Bomonti Business, 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Mayıs 2011 sonunda satışa çıkan Arista Bomonti Business'da yer alan ofislerden sadece son 1,5 kata yer alan 5 ofis kaldı.

Tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapılan Arista Bomonti Business, 28 kattan oluşuyor. Her katta 256 metrekareden 4 bağımsız bölümün bulunduğu projede bağımsız bölümler modüler şekilde birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 4500-6600 dolar arasında satışa sunulan Arista Bomonti Business'i farklı kılan ise ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

Arista Life, Arista Bomonti Business da dahil herhangi bir Arista projesinde mülk sahibi olanlara veya AristaTarı kiralayan firma sahiplerine ya da ortaklarına sunulan bir ayrıcalık.

Arista Bomonti Business projesi ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı üzerine kurulu bir hizmet anlayışı projesi. Arista Life Club, Arista Gayrimenkul tarafından kurulacak bir vakıf anlayışı ile hizmet verecek bir proje. Vakıf diyoruz çünkü kar amacı gütmeyen yaptığı hizmetleri de sadece maliyetine faturalandıran bir kuruluş. Arista Life'in da temelini bu hizmet anlayışı oluşturuyor.

Ofis yaşamına yeni bir anlayış getiren Arista Bomonti projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak. Arista Gayrimenkul, ilk etapta bu projeye 3 adet Mercedes Benz, 1 adet Rolls Royce, deniz ulaşımlarını sağlamak için 2 adet 12 metrelik tekne bağışlayacak. Arista Life Club, üyeleri arasında sosyal bir ağ oluşturmayı da hedefliyor. Arista Bomonti Business projesine baktığınızda etrafında yapılan yeni konutları ve gelişen bir semt olarak Bomonti'yi göreceksiniz. Göremeyeceğiniz tek şey Arista Bomonti Business içeriğinde ve kalitesinde yapılan ofis binası...
 
Hiç bir kar amacı gütmeden, sadece toplu satın alma ile fiyatları inanılmayacak kadar aşağıya çekilen her türlü hizmetten yararlanabileceğiniz Arista Life'ın hizmetleri arasında ise Back-Up'ın kurumsal markası Back-Up Concierge'da bulunuyor. Bu da Arista Life'ın Türkiye genelindeki yüzbinlerce üyesine, karşılaştıkları her sorunda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunma imkanı tanıyor. Hatta 7 gün 24 saat özel hattından ulaşacağınız kişisel asistanınızdan, dilediğiniz taktirde Arista Bomonti Business çatısı altında hizmet alabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı şekilde Arista Life üyelerini birbirinden farklı pek çok kişisel hizmet alma, organizasyonel hizmetlerden yararlanma ve bilgilendirme hizmetlerinden dilediğini talep etme ayrıcalığı da bekliyor. Arista Life üyeleri 20 TL karşılığında lüks araçları kiralayabilecek veya 10 TL karşılığında deniz taksi hizmetinden faydalanabilecek. Ayrıca üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel şoför tahsis edilecek ve sadece maliyet faturasını hizmetten yararlananlara iletilecek.

Arista, kurduğu sistem ile yatırımcıya ve oturumcuya para kazandıracak ve iş hayatının gereksiz ve masraflı tüm yüklerinden sizi arındıracak

Arista Bomonti Business, aynı zamanda akıllıca bir yatırım olarak da öne çıkıyor. Metrekaresine en az 20 USD'den kiracı bulma garantisi veren kuruluşun bir diğer garantisi ise inşaatın tamamlanmasını takip eden 120 gün içinde kiracı bulmak! Kiracı bulamadığınız takdirde kiranız Arista tarafından karşılanıyor.

www.arsirketlergrubu.com

444 44 96



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler