24 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'in merkezinde yükseliyor!

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'in merkezinde yükseliyor!

Ali Ağaoğlu’nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’ya komşu olan ofis projesi My Newwork, yatırımcılar için yeni ve çekici bir fırsat sunuyor...


Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yeni ofis projesi My Newwork, Anadolu Yakası’ndaki değer artışı ile birlikte bölgenin yeni ofis adresi olacak. Özellikle Ataşehir’in İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sonrası metro ve tüneller gibi yeni ulaşım yatırımlarıyla desteklenmesi bölgedeki ofis piyasasını da hareketlendirecek. İstanbul’un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artacak My Newwork, yatırımcılar için çok cazip ve yeni bir yatırım fırsatı olacak. 


İNŞAAT TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR 


My Newwork projesindeki son gelişmeler hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “My Newwork projemizde hafriyat ve beton dökme çalışmalarını tamamladık. İnşaat tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemize, İstanbul’a yeni bir değer kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz.” 


OFİS PİYASASININ MERKEZİ 


Rahvalı sözlerine şöyle devam etti:  “Gayrimenkul değerleme şirketlerinin hazırladığı güncel raporlara göre; Anadolu Yakası değer artışında Avrupa Yakası’nı yakalamış durumda. Metro, Boğaz’ın altından geçecek tünel ve diğer ulaşım yatırımlarıyla desteklenecek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi, Ataşehir’in yükseliş trendini katlayarak büyütecek. Bu bölgede özellikle ofis piyasası Ataşehir’i merkezine alarak TEM ve D-100 çevresinde alt bölgelerin oluşmasına yol açacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve metro bağlantısının tamamlanmasıyla Ataşehir’in İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olması kaçınılmaz.”


Hem iş hem de eğlence; hayat My Newwork’de


My Newwork’un hemen yanı başında Fenerbahçe Ülker Arena, alışveriş merkezleri, hastaneler, markalı konut projeleri bulunuyor. My Newwork, dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi ile kendi içinde tam bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. My Newwork’un restoran ve kafeleri, İtalyan mutfağından Çin mutfağına kadar Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarına ev sahipliği yapacak. My Newwork’de çalışanlar proje içinde yer alan tiyatro salonu ve sanat merkezi ile yoğun iş temposu içinde sosyal ve kültürel aktivitelere çok kolay vakit ayırabilecek. Tiyatro salonunda birbirinden profesyonel performanslar sahne alırken, sanat merkezi de sanat galerilerini çalışma hayatına taşıyacak. Proje içindeki oyun alanları da yine iş çıkışlarında ve molalarda çalışanlara keyifli saatler yaşatacak.


Akşam



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri