26 / 04 / 2024

Ödemiş en iyi kentsel tasarım ve çevre ödüllerini kazandı!

Ödemiş en iyi kentsel tasarım ve çevre ödüllerini kazandı!

Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü...


Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü.


Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Tarihi, kültür ve doğal güzellikleriyle İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Ödemiş Belediyesi ise 2 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu. Çevre koruma kategorisinde ‘Küçükmenderes Havzası Çevre Koruma Projesi’ ile yarışmaya katılan Ödemiş Belediyesi, ‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de ödül törenine katılarak kürsüde ödüllerini aldı.


Konuşmasında çevre projelerinin son yıllarda önem verilmesi gereken çalışmalar arasında yer aldığını dile getiren Bekir Keskin, “Çevreyi ortak kullanıyoruz. Örneğin bir nehir bir ilçeden doğup başka bir ilçeden ya da ilden sonra denize kavuşuyor. Biz havzamızı, nehrimizi korumak zorundayız. Bu yüzden gelecek kuşaklara da aldığımız gibi vermek zorundayız. Bu gecede ilçemize çevreyi koruma adına yaptığımız çalışmalar sonucunda güzel bir ödüle layık görüldük. Projelerimizin dikkat çekmesi bizi sevindirdi. Bu projelerimizi devam ettireceğiz” dedi.



Kırıkhan Olay