19 / 04 / 2024

Ödemiş Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Ödemiş Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Temeli 2013 yılında atılan ve geçtiğimiz aylarda inşaatı durma noktasına gelen yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Peki Ödemiş Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?


Ödemiş Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?



Temeli 2013 yılında atılan Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.


Temeli 2013 yılında atılan ve geçtiğimiz aylarda inşaatı durma noktasına gelen yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor.


Zafer Mahallesi'nde tahsis edilen 48 bin metrekare alanda  TOKİ  tarafından 19 Haziran 2012 tarihinde yapılan ihaleyle inşa ettirilen ve 2014 yılı eylül ayında tamamlanması planlanırken yüklenici firmanın yaşadığı pürüzler nedeniyle çalışmaları zaman zaman duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde çalışmalar yaz dönemiyle birlikte hız kazandı.


Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. Özer, şantiyedeki ekip sayısının artırılacağını ve temponun yükseleceğini ifade etti. 


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Özer, "Hastanenin kaba inşaatı geçtiğimiz dönemde tamamlanmıştı. Son günlerde havalandırma, elektrik gibi tesisat çalışmaları gerçekleştiriliyor. Dış cephe kaplamasında da önemli bir seviyeye gelinmişti. Biz yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Tempoyu yükseltmek mecburiyetindeyiz. Bu doğrultuda şantiyede görev alan ekip sayısı artıyor. Kısa süre içinde daha fazla işçimizle çalışmaları hızlandıracağız. Bir aksilik yaşanmadığı takdirde yılbaşına dek çalışmaları bitirmek, Ödemiş'in yeni devlet hastanesini hizmete hazır hale getirmek istiyoruz" dedi. 


Küçük Menderes Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016