28 / 03 / 2024

Mamak'ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

 Mamak'ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara Mamak Belediyesi’nin, Gülseren-Anayurt Mahallesi'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor...



Ankara Mamak Belediyesi’nin, Gülseren-Anayurt Mahallesi'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor. 


İlçede hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçeyi modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti. Özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmalar, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağlıyor.


Proje, 5 bin 450 konuttan oluşuyor. 437 bin metrekarelik alana kurulan proje kapsamında konutların yanı sıra yapılacak yeşil alan ve sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. Mamaklı vatandaşların sabırsızlıkla beklediği kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında mahalleler yepyeni bir görünüme kavuşacak. Akgül, “Bugün ilçede gerçek bir dönüşümden, modern okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz. Böylelikle mahallelerinde, konutlarında değeri artıyor.” dedi.



Bugün



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler