20 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm halkın rızasıyla yapılacak!

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşüm halkın rızasıyla yapılacak!

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali de, milletin teveccühüyle göreve seçilirse, Yıldırım'da değişim ve dönüşüm içeren çok önemli projelerin mutlaka uygulanacağını bildirdi...


Edebali, milletin teveccühüyle göreve seçilirse, Yıldırım'da değişim ve dönüşüm içeren çok önemli projelerin mutlaka uygulanacağını bildirdi. 


AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali, seçim çalışmalarını yoğun ilgi ve sevgi gösterileri eşliğinde sürdürüyor. Samanlı sakinlerine toplantıya yoğun katılımları nedeniyle teşekkür eden AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, seçim propaganda döneminde vatandaşın AK Parti'ye ve adaylarına gösterdiği ilgi ve sevginin, Türkiye'de hükümet icraatlarıyla yakalanmış siyasi ve ekonomik istikrara onay anlamı taşıdığını söyledi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM 


Coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali de, milletin teveccühüyle göreve seçilirse, Yıldırım'da değişim ve dönüşüm içeren çok önemli projelerin mutlaka uygulanacağını bildirdi. Edebali, uzmanı olduğu kentsel dönüşüm konusuna değinirken, "Yıldırım için uygulayacağımız kentsel dönüşüm halkımızın rızasıyla yapılacaktır. Olmazsa olmazımız iki madde var. 


Birincisi insanımızın rızası, ikincisi ise vatandaşımızın cebinden bir lira çıkmadan, onlara külfet getirmeden bu dönüşümü yapacak oluşumuz" ifadelerini kullandı. Bu arada Samanlı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın danışmanlarından Mehmet Büker de katıldı. 


Bursa Hakimiyet