29 / 03 / 2024

Edebali: Maksadımız Yıldırım'ı en üst seviyeye çıkarmak!

Edebali: Maksadımız Yıldırım'ı en üst seviyeye çıkarmak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Zümrütevler ve Musababa mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, master planı onaylanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Edebali, ''Maksadımız Yıldırım’ı daha da geliştirerek en üst seviyeye çıkarmak'' dedi.


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Zümrütevler ve Musababa mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, master planı onaylanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşüm projesiyle ‘ideal şehir yeni Yıldırım’ anlayışını hayata geçirmek için çalışan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yandan saha incelemelerine devam edip, halka gelinen süreçle ilgili bilgiler veriyor. gittiği Zümrütevler ve Musababa mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Edebali, “Kentsel dönüşümü yerinde takip ederek vatandaşlarımızın isteklerine göre çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.



Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 700 bin nüfuslu ilçeyi dünya şehri yapmak istediklerini vurgularken, bunun için en az 50 yıllık bir planlamanın şart olduğuna işaret etti. Edebali, “Yıldırım bizim gözbebeğimiz. Maksadımız Yıldırım’ı daha da geliştirerek en üst seviyeye çıkarmak. Bunu da ancak halkımız ile el ele olursak başarabiliriz. Yıldırımlılar bizim başımızın tacıdır. Biz artık kültürümüze, toplumsal değerlerimize ve doğal çevremize saygısı olmayan gelişmelerden memnun değiliz. Yıldırım’ın sakinleri ve yöneticileri olarak, yerel ve ulusal yöneticiler ve kentsel gelişim alanındaki profesyonellerin yardımıyla, Yıldırım’ı Türkiye’nin yeni, yeşil ve sürdürülebilir büyüme hareketinin lideri yapma konusunda kararlıyız” şeklinde konuştu.



Milliyet 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler