29 / 03 / 2024

Çanakkale Kentsel Dönüşüm konferansı ile vatandaşlar bilgilendirilecek!

 Çanakkale Kentsel Dönüşüm konferansı ile vatandaşlar bilgilendirilecek!

MÜSİAD Çanakkale şubesi 1.Olağan genel kurulunu dernek binasında yaptı. Şube başkanı Ali Osman Yıldız, " ‘Çanakkale Kentsel Dönüşüm’ konulu konferans ile sektördeki iş adamları ve Çanakkaleli vatandaşlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.



MÜSİAD Çanakkale şubesi 1.Olağan genel kurulunu dernek binasında yaptı. MÜSİAD Çanakkale şube başkanı Ali Osman Yıldız, yaptığı konuşmada yasa gereği kurucu yönetimin süresi en fazla altı ay olduğunu, bu süre sonunda seçilmiş yönetime geçilmesi gerektiğini söyledi. Yıldız, “Çanakkale MÜSİAD olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar geçen zamanda sektör kurulları oluşumunu sağladık. Bu kurullar çalışmaya başladı. Bu ayın başında İÇDAŞ’ta yapılan ‘metal maden sektör kurul toplantısı’ düzenlendi. Yakında İnşaat sektör kurulunun yapacak olduğu ‘Çanakkale Kentsel Dönüşüm’ konulu konferans ile sektördeki iş adamları ve Çanakkaleli vatandaşlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Genel merkez teşkilatlanma sorumlusu Soner Meşe'de yaptığı konuşmada, “MÜSİAD olarak büyüyoruz ve gelişiyoruz. Sabah Balıkesir'de temsilcilik açılışı için bir ziyarette bulunduk. Ardından Çanakkale şubemizin çalışmalarında destek olmak ve 1.Olağan genel kurulunu yapmak için buradayız” dedi. MÜSİAD genel merkez teşkilatlanma sorumlusu Soner Meşe ve Serdar Yeşil nezaretinde yapılan seçime tek liste ile gidildi. 10 kişilik yeni yönetim kurulu, Ali Osman Yıldız, Alper Tunga Ateş, Murat Çakmaklar, Mehmet Kutlu, Mefail Ceyhan, Hüseyin Yıldırım, İsmail Sessiz, Şerif Mutlu, Mustafa Bayar ve Hasan Ünal’dan oluştu.


Posta Çanakkale