20 / 04 / 2024

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatının temeli atıldı!

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatının temeli atıldı!

Samsun Belediye Başkanı Şenol Kul, yapılan hizmetleri ve yatırımları değerlendirdi. Kul, hayata geçirilen projelerle kentin modern bir şehre dönüştüğünü ve bu değişimin devam ettiğini açıkladı.


Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezinde yoğunlaşan araç trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi için yapımına başlanacak otopark projesinin temeli atıldı.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belediye Başkanı Şenol Kul, yapılan hizmetleri ve yatırımları değerlendirdi. Kul, hayata geçirilen projelerle kentin modern bir şehre dönüştüğünü ve bu değişimin devam ettiğini açıkladı. 


2 yıl önce de kapalı pazar yeri ve Dumlupınar Caddesi'nde 200 araçlık otoparkı hizmete açtıklarını hatırlatan Kul, yeni otoparkın 60 araç kapasitesine sahip olacağını, otopark alanında tuvalet, bekleme alanı, yeşil alan ve çay ocağı bulunacağını söyledi.


Başkan Kul, "İlçemize otoparklar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu amaçla edindiğimiz bin 350 metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Buranın halkımızın ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında birçok mahalle ve sokakta arsa sahiplerinin rızasını alarak atıl durumdaki açık alanları bu şekilde değerlendiriyoruz." açıklamasında bulundu. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri